Бизнес Справка
АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

Фирма: АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Адрес: София, ул. Райко Алексиев 26А
Телефон: 029701700
Интернет сайт: www.afin.bg

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД e част от Афин Лизинг Груп, компанията на Ивеко Груп в Европа, която предлага широка гама решения за закупуване, отдаване под наем и лизинг на всички видове нови и употребявани превозни средства, както и оборудване, ремаркета и полуремаркета. С 9 компании, действащи в 14 различни страни, Афин Лизинг помага на клиентите да изберат най-подходящия за тях финансов продукт и услуги, които да отговорят на техните нужди.
Дружеството е основано през 2000 година и е един от водещите участници на българския лизингов пазар и единственият сред тях, профилирал се в лизинговането на камиони. “Финансови услуги за сферата на транспорта” и “Експертът в лизинговането на камиони” са водещите насоки в бизнеса на Афин.
 
Нашата цел е да сме предпочитаната лизингова компания за всички клиенти на Iveco, като им предоставяме комплексни и гъвкави предложения, които отговарят на техните финансови и транспортни нужди.
Повече от 20 години ние подпомагаме продажбите на Ивеко, лизинговайки лека, средна и тежка гама от превозни средства чрез създадените за тях финансови услуги.
Понастоящем Iveco Capital обслужва над 55000 клиенти, от малки фирми до мултинационални компании. Над 110000 превозни средства са доставени на клиентите, чрез широката гама от финансови услуги на Iveco Capital, като - финансов лизинг, продажба на изплащане и оперативен лизинг.
 
“Афин Трейд България” ЕООД е нашият застрахователен брокер, който допринася за оформянето на цялостния пакет, предлаган от Афин.
 
Употребявани транспортни средства на лизинг:
  • Леки коли;
  • Бусове;
  • Камиони;
  • Ремаркета.
2012 - 2018 © Biznes-spravka.com