Бизнес Справка
БУЛГРЕС

БУЛГРЕС

Фирма: БУЛГРЕС
Адрес: София, бул. Черни Връх 33
GSM: 0886585848, 0887818455
Интернет сайт: bulgres.com/bg/

БУЛГРЕС

Фирма БУЛГРЕС е основана през 1998г. Основна дейност на фирмата е внос, продажба и дистрибуция на луксозни керамични плочи, плочки за баня и бани, вани,  санитарен фаянс, СПА и аксесоари за баня .

 

Предлага следните продукти:

1 Фаянс
Фаянсът  е част от нашата баня,  той никога не е бил толкова уникален, свеж, атрактивен и многолик, какъвто може да бъде-в магазините на Булгрес. В нашите магазини фаянсът е навсякъде около вас.

 

Ние сме вносители на италиански  първокачествен гранитогрес и с това се занимаваме от 1998 година, за 12 години сме изградили силни вразки с водещи италиански фабрики, както за фаянс, така и за гранитогрес.

 

Успяваме да стигнем до вас благодарение на нашата упоритост и желание да Ви разбираме. Разполагаме с завидно разнообразие на серии фаянс, а голяма част от сериите поддържаме и в наличност за по-експедитивно изпълнение на поръчките.

 

Предлагаме ви над 20 серии фаянсови плочки, всяка от които уникална в своето изпълнение, дизайн и цветова разновидност.


Всяка една плочка за баня има своя история, първоначално се залага точен размер на плочката, след което един или група от дизайнери изготвят модела, стила, цвета на самата серия, за да може тя да достига до вас.


 Ние дизайнерите на Булгрес сме винаги насреща от момента на избора на плочки, съчетаването на цветовете, декорите и фризовете до разположението в пространството на всяка една плочка за баня. Фаянсовите плочки за баня се предлагат в много и различни размери, всяка серия има фризове и декорни плочки, някои имат цели пана.

 

Със своя уникален  дизайн,блясък, видове повърхност ще останете очаровани. Вдъхновете се от природата, заредете се с нови сили и енергия , която ще откриете във флорални елементи, абстрактните форми, квадратите, сливането на цветовете по един  уникален начин.

Идеите сами идват при вас, използвайте ги!


2. Гранитогрес  - подходящ за за вашия дом, тоалетна или баня.
Ние Ви предлагаме да направите вашия  избор на гранитогрес , възползвайки се от нашите услуги, защото работат по вашата баня, тоалетна или друго помещение в дома Ви заслужава внимание и има значение за нас.


С оглед на всичките Ви изисквания магазините на Булгрес ще Ви предоставят възможно най-доброто. Ще може да избирате измежду стандартни и нестандартни размери гранитогрес, защото когато става въпрос за гранитогрес размерите имат значение.


Когато става въпрос за здравина, италианското качество е  гаранция. Технологията е съвършенна, а прецизността струи от всяка една плочка. Предлагаме първо и второ качество на повечето от гранитогресните плочки. По този начин се доближаваме до повече потребители с достатъчно конкурентни цени.


Цветовете на гранитогресите са различни за всяка една серия. Работим с над 6 фабрики за гранитогрес, а това прави около 20 серии, всяка от които с уникален дизайн и цветово изражение.

 

Знаем, че цветът до голяма степен е определящ за вашия избор, някои от вас предпочитат по-меките пастелни тонове и естествени очертания –флорали , неправилни линии или миниатюрни точици, други предпочитат на метализирани серии с характерен блясък, трети харесват добрите имитации –като дървен под, и др.

Видовете повърхности за всяка една серия също се различават, най-общо те могат да бъдат матирани и  полирани , но има и такива серии на фабрика FMG, при които съществуват 8 типа повърхности. 

 

За любителите на мозайката интересното , е че от всеки вид гранитогрес, може да се получи една страхотна комбинация от съчетания на отделните цветове в серията на избрания гранитогрес, а освен това може да избирате и размера на плочиците в мозайката.

 

 

3. Санитария, санитарен фаянс и санитарен порцелан
Фирма БУЛГРЕС представя  италианския производител н­а санитария, санитарен фаянс и санитарен порцелан СКАРАБЕО. Създадена през 1974г. като фабрика за санитария, санитарен фаянс и санитарен порцелан с  цел да предаде  ново значение на умивалника в банята, а именно той да бъде един от основните акценти в обзавеждането.

 

Фабрика за санитария - Скарабео  проучва  нови линии и модели, предназначени да задоволят все по-взискателните си клиенти,както и да се съсредоточи върху качеството и уникалността на продуктите си ,а не на големи количества.

 

Професионализъма съчетан с високо качество дава възможност на производителя н­а санитария,  санитарен порцелан, санитарен фаянс  - Скарабео да се утвърди бързо,  на вътрешния  и на международния пазар.

 

Всяка ино­вация е ­среща на нужда и идея, от която се ражда всеки един модел тоалетна чиния, умивалник  ,шкаф или поддушово корито за вашата баня.

 

Модерен дизайн  ,функционалност и удобство са приоритетите на дизайнерите.


Производителя н­а санитария, санитарен порцелан, санитарен фаянс - Скарабео предлага 10 цвята  актуални блестящи и матови, зелен, оранжев, жълт, светло червен, пергамон, черно и синьо, антрацит и черен метал. Декорации от цветни мотиви създаващи неповторимост.

 

Поддушови корита от санитарен  порцелан в цветове. Шкафове за всеки един модел мивка Обикновени и конзолни тоалени чинии. Царят умивалник на производителя н­а  санитарен фаянс, санитария и санитарен порцелан - Скарабео :

ЦУНАМИ (гигантски вълни)  този умивалник е във форма, която съчетава полезност и простота. Предлага се в размери: 29.7/29.7, 70/45.5, 90/45.5 както и във всички актуални цветове.

 

 

 

 

 

 

ПЛАНЕТА модел с чисти ергономични форми напомнящ стар контейнер. Към серията на производителя н­а санитария, санитарен фаянс и санитарен порцелан - Скарабео предлага и тоалетни с конзолен и стоящ вариант. Капака със забавено падане е модерно и функционално допълнение .

 

 

 

 

 

ШЕЙП И ЗЕФИРО концепция за  практичност и красота ,меки форми в които се крие и елегантността черпана от природата пренесена на малка част от борда на мивката. Предлага се в размери: 90/50, 68/50, 50/50, 69/37. И всички цветове.

 

 

 

 

 

 

РЪГБИ линията на мивки ,която предпочита да с поднови геометрията характеризираща околната среда с оригиналния си дизайн.  Предлага се в: 86/45, 65.4/40, 45/45.

 

 

 

 

 

 

Под вниманието на дизайнерите консултанти в нашите магазини можете да създадете своя неповторима атмосфера в банята си.
Доверете ни се.

 

 

4.  Смесители за бани от Булгрес

 • Flu-x
 • Morpho
 • Pura
 • J-One

 

5.  SPA във Ваш­ия дом
Да имаш хидромасажна вана или джакузи в дома си  не е лукс  а необходимост.  Хидромасажът е най-модерният и изпитан метод за борба със стреса и хроничната преумора. Използвани в близкото минало само в специализирани заведения и в луксозни спа-центрове, днес хидромасажните вани и джакузита са  близо до Вас, във вашата баня.

 

Испанската фабрика “Banos 10” и италианската фабрика “BLU BLEU” предлагат качествен акрил, под формата на ергономична и удобна отливка - за един, двама или повече души, в съчетание с над 10 вида хидромасаж, създаден и тестван , за да задоволи и най-високите изисквания на клиента.

 

 

Различните съчетания на  водни и въздушни струи под налягане, разположени чрез няколко вида джетове, с екстри като цветно осветление, температурата и продължителността на масажа, биха направили престоя във Вашето джакузи или вана  истинско удоволствие.


6. Вани и системи
Повече от 10 години предлагаме  на българския пазар разнообразни продукти от акрилни вани и душ кабини, произведени от най-добрите фабрики в Европа – Banos 10 (Испания) и Blu-Bleu (Италия) обединени с високото качество , надежност и изискан дезайн.

 

При нас ще намерите ъглови вани, асиметрични вани, правоъгълни вани, акрилни вани, вани за вграждане и овални вани с различни размери, така че да паснат на Вашата баня,на супер цени.


За удоволствието на  всеки клиент предлагаме и широка гама от хидромасажни системи,които включват:

 • Аеромасажна система,която представлява топъл или подгрят въздух,който се впръсква от 12 аероджета монтирани на дъното на ваната.
 • Хидромасажна система или водно-въздушна струя, която се регулира по посока и интензивност чрез пневматичен или електронен контрол. Има  полезен ефект бърху гърба .

 

Съчетаването на системите предлага едно ритмично движение на водата,което влияе на кръвообръщението и има отпускащ ефект.

Хидромасажните системи,които включват и много екстри като:

 • Озонотерапия,която се препоръчва за различни хронични заболявания,подобряване на метаболизма,дискова херния.
 • Хромотерапия –  медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и самочувствие на човек. Хромотерапията включва седем цвята, представлчващи светлинни диоди съчетани със осветително тяло с постоянно променящ се цвят на светлината,като цвета може и да се фиксира.
 • Таймер на масажа
 • Уейф ефект
 • Контрол на масажа
 • Датчик за температурата

Акрилните вани  съчетани с хидромасажните системи,които предлагаме ще удовлетворят изцяло изискванията Ви по отношение на комфорта.


7.  Бани и Душ кабини
При нас ще намерите решение за  по- различна и уютна баня с парните душ кабини за бани на испанската фабрика “Banos 10” и италианската фабрика “Blu Bleu”. Предлагаме Ви над 20 модела парни бани и душ кабини, като се съобразявам­е с вашите индивидуални размери, предпочитания и стил. 

 

Vital thermosystem”, “Thermosystem” и “Aquaview” са отделните системи за парна баня, които придадат нов смисъл на релакса във Вашата баня. Комплексът от усещания се допълва от предлаганите екстри към парните бани – хромотерапия в 7 цвята, водозащитено радио с дисплей и т.н.

 

 

Достатъчно е да нагласите струята и интензитета на хидромасажа, а разположените по определен начин дюзи, вършат всичко останало. А какъв е ефектът от парната баня – чувствате се тонизирани, с по-мека, красива здрава кожа, без излишни токсини.


8.  Мебели за баня

 • Серия Indi / Banos10
 • Серия Novo / Banos 10
 • Серия Terra / Banos 10
 • Серия Oasis / Banos 10
 • Серия Nature / Banos 10
 • Девон Девон
 • Нарцисо/Еurolegno
 • Серия Acris/ Banos 109.  Бани, Мозайки, вани и мивки
Изисканата визия на Вашата баня е гарантирана с използването на мозайки. Много от предлаганите от нас серии фаянс за бани съдържат такива.  Неподправения трепет на малките квадратчета дава излъчване на интериора.

 

Затова Ви предлагаме от всяка избрана плочка гранитогрес в наш магазин да Ви направим мозайки., които ще се вписват и във Вашата кухня между първи и втори ред шкафове. А тези от Вас, които търсят нестандартното и новото, могат да ги използват и в спални и антрета.

 

Независимо дали са гранитогрес за бани  или от фаянс за бани , комбинацията от мозайки поражда уникално усещане във всеки!
Предлаганите мозайки са:

 • Рустикални мозайки
 • Eстествени камъни
 • Стъклокерамика Фростед Пебил
 • Стъклокерамика Плейн Глас
 • Стъклокерамика Микс Глас
 • Стъклокерамика_Рендом Патерн / Глас Микс
 • Стъклокерамика Офсет Скай Сингъл Клиър
 • Метална мозайка
 • Викториянски подове
 • Стъклени декори


Фирмата работи с водещи италянски и испански производители на продукти за бани като : Сайчес, Рикети, Едилкуоги, Ирис Керамика, Фабрика Марми гранити, Исла,  Керам­ия, Банос Диас, Блу Бле, Скарабео, Ориджинал Стайл, Визентин, Гравена и др.

 

За 10 години фирмата успява да запази своето достойно място сред водещите фирми в своята сфера.

Фирмата разполага с шоуруми във всички големи градове в страната : София, Бургас, Пловдив и  Варна които предлагат богат асортимент от вани, санитария, душ кабини, мебели за баня , плочки за баня , смесители, фаянсови и подови плочки които могат да задоволят вкуса на всеки клиент.


Повечето от продуктите са поддържани на склад което улеснява срока на доставка до вашия дом, обект или офис. Все повече  дизайнери и архитекти се доверяват на нашите продукти за изпълнението на много от новите реномирани заведения и хотели, където качеството на баните е задължително.

Булгрес разполага с фабрика за асемблиране на хидромасажни системи и панели с капацитет 50бр. Фирмата  има изградено дизайнерско звено, което чрез триизмерни изображения на бани може да задоволи и най-претенциозните клиенти.

2012 - 2018 © Biznes-spravka.com