Бизнес Справка
ВАНИНА ЕКСПОРТ АД

ВАНИНА ЕКСПОРТ АД

Фирма: ВАНИНА ЕКСПОРТ АД
Адрес: Ямбол, ул. Нарцис 26 - Промишлена зона
Телефон: 046663600, 046663700
GSM: 0888662505, 0889533532
Интернет сайт: http://www.vanina-export.com

ВАНИНА ЕКСПОРТ АД

Ванина Експорт АД е динамично развиващо се дружество, създадено през 1996 година. Започва дейността си с импорт/експорт, продажба на гуми за леки и товарни автомобили, също така и индустриални и агро машини от концерните Bridgestone Corporation, Barum Continental s.r.o., Alliance и Aeolus Tyres, на които е официален дистрибутор. През 1998 година е пусната в експлоатация линия за регенерат на гуми по модерна немска технология, с материали на KRAIBURG. От 2005 година се извършва внос на употребявани товарни автомобили и строителна техника от Западна Европа и Англия. През 2006 година е пуснат в действие авто сервиз за смяна на дирекции на автомобили, камиони и бусове. Ванина Експорт АД е сертифицирана по ISO 9001:2008 и ECE 109. Основен приоритет на Ванина Експорт АД е да отговаря на изискванията на системата за управление на качеството и непрекъснато да подобрява своята ефективност.
Сервиз - смяна на дирекции
От 2006 година Ванина Експорт АД стартира сервиз за обръщане на волани на камиони, леки автомобили и бусове. Първокласни инструменти, отлични специалисти и оригинални авточасти. Доказателство за нашата работа са доволните клиенти.
Регенерат

Технология 
Със студен регенерат и възстановяване на товарни и лекотоварни гуми в диапазона (16-22,5 цола) Ванина Експорт АД се занимава от 1999 година, когато е сключен договор за сътрудничество с немския гигант - Kraiburg. Той доставя материалите за регенерат както и цялостно ноу хау. Новооборудваната от Matteuzzi - Италия фабрика е по последна технология за момента и отговаря на най-високите стандарти за качество.
Каркасите (основите за регенерат) биват подбирани от нашите специалисти в Холандия и Германия според най-високи критерии. Вземат се предвид марката на гумите, датата на производство, правилната им експлоатация, както и външният вид на гумите. Високотехнологичното оборудване както и квалификацията на персонала свеждат възможността от производствени грешки до минимум, а с тях и рекламацията, която е под 0,5%. За качеството на регенерираните гуми фирмата доказва не само с едногодишната гаранция, но и с двата международни сертификата, с които е удостоена: ISO 9001:2008 и ECE 109. 
Автокъща - Online   
Дейността на Ванина Експорт АД продължава да се разраства и през 2005-та година фирмата започва внос на камиони и строителна техника от Западна Европа и Англия.    Отначало се внасят самосвали и камиони по поръчка, като в последствие доставките стават регулярни и се поддържа базова наличност. В момента фирмата извършва внос на влекачи, гондолии ремаркета, хладилни камиони, самосвали, валяци и друга строителна техника. Ванина Експорт АД има изградени стабилни бизнес-отношения с дилъри на MAN в Англия, от които се получават излязли от лизинг камиони, с гарантиран произход и сервизна история.    Ванина Експорт АД има съвременна работилница с модерно оборудване и компетентни автомеханици. Те преглеждат най-обстойно всеки новодошъл камион и извършват нужното му обслужване. За своите клиенти Ванина Експорт АД организира лизинг схеми, през някой от най-стабилните компании в България като: ТБИ - лизинг,Райфайзен лизинг, Хеброс - лизинг, Сожелиз България ЕООД, HVB Leasing, а и други по избор на клиента. Наличните автомобили и ремаркета могат да бъдат разгледани по всяко време в интернет на адрес:
 http://vanina-export.mobile.bg.