Бизнес Справка
ТЕОХАРОВИ

ТЕОХАРОВИ

Фирма: ТЕОХАРОВИ
Адрес: Петрич,
Телефон: 0074562112/0888511873/0888511892
Интернет сайт: www.teoharovi.com/

ТЕОХАРОВИ

Адрес: Петрич, ул. Кочо Мавродиев 20А Тел: 074 5621 12 / 0888 51 18 73 / 0888 51 18 92 Email: teoharovi@yahoo.com URL: ТЕОХАРОВИ
 
Фирма Теохарови ООД е с дългогодишен опит и традиции в производството на маси и столове от масивна букова дървесина.
Използува се високопроизводителна техника, машини с компютърно управление имодерна технология. Продуктите на фирмата са познати и високо оценени в Европа и САЩ.
Фирма Теохарови ООД произвежда към настоящия момент 87 модела столове и 27 модела маси с годишен капацитет съответно над 28000 стола и над 1500 маси.
Мебелите за сядане се произвеждат като столове, кресла, бар столове, табуретки, бар табуретки, сгъваеми градински столове, двойни и тройни канапета, пейки.
Могат да бъдат изпълнени както с тапицирани, така и дървени седалки.
Градинските мебели се изработват с лак за външни атмосферни влияния.
Теохарови ООД произвежда трапезни и холни маси, които могат да бъдат разтегателни и не разтегателни.
Плотовете се изпълняват от МДФ, ПДЧ и стъкло в различни размери и форми, съобразени с изискванията на клиентите.
Плотовете на градинските маси са от дървени масивни ламели.
Фирмата изработва сепарета, декоративни паравани и други изделия от дърво в различни форми и размерив зависимост от изискванията на конкретни архитектурни проекти и дизайнерски решения.
Теохарови ООД има богат опит в сепарирането на цели заведения или отделни зони от тях.
Здравата конструкция на изделията, в съчетание с ергономичност и съвременен дизайн правят мебелите на фирмата подходящи за обзавеждане както на домове, така и на обществени сгради.
Работим с 12 стандартни байца за оцветяване на дървесина и големи възможности за работа с цветове по желание на клиента.
Непрекъснато обновява своята колекция съобразно модните тенденции и изискванията на пазара и е отворена за идеи, проекти и модели на своите партньори и клиенти.
Продукцията ни е предназначена за обзавеждане на жилища, офиси и заведения за обществено хранене.
Дизайнът на изделията ни е насочен към постигане на максимална здравина и дълготрайност при високо качество на изработката и конкурентни цени.
 

 
Професионализма както и личният ни интерес да бъде намерено най - доброто решение, може да ви гарантира успешно и пълзотворно сътрудничество
2012 - 2018 © Biznes-spravka.com