Бизнес Справка
Автошкола Иванов - НМ

Автошкола Иванов - НМ

Фирма: Автошкола Иванов - НМ
Адрес: Харманли, ул. Неофит Рилски 10А
GSM: 0888582725

Автошкола Иванов - НМ е със седалище град Харманли, ул. Неофит Рилски 10 А.


Провежда курсове за обучение на водачи на МПС, възстановяване на контролни точки и опреснителни часове.


Предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Харманли и окръга.


Обучението се извършва от висококвалифициран инструктор, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист.

 

Шофьорският курс за обучение на водачи на МПС за категория - В, преминава през два етапа - теоретично и практическо обучение. Теоретичното обучение се състои от четиридесет учебни часа и се провежда в специално оборудван за целта кабинет.

 

Практическото обучение, състоящ се от тридесет и един кормилни часа, включващ управление на автомобила в градски и извънградски условия. Часовете по кормуване се провеждат в удобно за курсистите време.

 

След успешното преминаване и на двата изпита, всеки отделен курсист вече придобива правото да получи Свидетелство за управление на МПС.

 

Автошкола Иванов - НМ провежда обучение в следните категории: АМ; А1; А2; А; В; В+Е; С; С+Е и Д.


Провеждат се курсове за превоз на опасни товари - ADR, курсове за електро- и мотокари, за пътно-строителни машини - багери, булдозери, челни товарачи и курсове за професионална компетентност на водача.


Автошкола Иванов - НМ се стреми да предостави всички необходими знания и подходящи условия за усвояване на умението за шофиране, за да се чувстват курсистите свободни и мобилни, да се справяте с ежедневните предизвикателства на пътя.

 

Управител на автошколата е г-н Недялко Иванов.