Бизнес Справка
Автошкола КАЛИ

Автошкола КАЛИ

Фирма: Автошкола КАЛИ
Адрес: Варна, бул. Ян Хунияди 33
Телефон: 05245863, 052646464
Интернет сайт: http://avtoshkolakali.com

АВТОШКОЛА КАЛИ

Адрес: Варна, бул. "Ян Хунияди" 33 Тел: 052 458 63 / 052 64 64 64 Email: avtoshkolakali@gmail.com URL: АВТОШКОЛА КАЛИ
 Фирмата е регистрирана на територията на варненска област през 1989 година от господин Калин Калинов с основен предмет на дейност - Организиране и провеждане на шофьорски курсове.
За своите двадесет години, в школата има обучени над дванадесет хиляди водачи на МПС.
В Автошколата работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж и педагогически опит, а вече има и млади попълнения, достойни да работят във фирмата, които отговорно и всеотдайно упрaжняват тази нелека професия, а именно професията инструктор.
Автошколата разполага и със съвременен и модерен тренажор, който да направи по-плавен прехода на бъдещите шофьори от теорията към приложението й в практиката.
За англоговорящите, Автошкола Кали разполага с пълен пакет листовки на английски език и специализирани преводачи. For english-speaking people, we offer full package of translated materials and bulgarian - english translators.
Автошколата е член на Асоциацията за Обучение в Транспорта (АОТ).
Защо да изберете Автошкола Кали?
Защото ...
Има Разсрочено плащанеИма право на избор на инструктор и на лек автомобилРазполага с единствения съвременен Симулатор/Тренажор във гр. ВарнаИма индивидуална подготовкаРазполага със собствена База и паркинг в близост до градски транспортОбгрижва своите клиентиМогат да се решават листовки с присъствие на преподавател след задължителните теоретични занятияРазполага със съвремнни автомобилиПодсигурява безплатен подслон за клиенти от други градове
Съвети и някой правила на Автошкола Кали:
Уважавай курсиста и бъди коректен с него!Пази другия, за да запазиш себе си!Обучавай добре, за да няма инциденти на пътя!Когато си на път, мисли, че другите не знаят правилата!Бъди толерантен и спазвай етикета на водача на МПС!