Бизнес Справка
АГРОКОМПАНИЯ СТИЛ С ООД

АГРОКОМПАНИЯ СТИЛ С ООД

Фирма: АГРОКОМПАНИЯ СТИЛ С ООД
Адрес: Харманли, ул. Алеко Константинов 144
Телефон: 037384160, 0986731616
Интернет сайт: http://stil-s.com

АГРОКОМПАНИЯ СТИЛ С ООД

Предприятие  АГРОКОМПАНИЯ СТИЛ С ООД  е основанo през 1996 година . Базата на предприятието   се  намира в гр. Харманли, Индустриална зона, на изхода за гр.Тополовград.

 

Извършва следните дейности:

  • Производство на култивирани гъби (култивирана печурка)
  • Зеленчукопроизводство
  • Овощарство
  • Отглеждане на технически култури

 

 

Предлага  следните продукти :

 

  • Гъбопроизводство

Агрокомпания СТИЛ С ООД е основана през 1996 г. От 2000 г. се занимава с гъбопроизводство. Базата за отглеждане на култивирана печурка се намира в град Хасково - Индустриална зона на площ от 10 дка и капацитет 300 тона годишно производство. Фирмата разполага с 10 помещения за осъществяване на дейността и цех за заготовка (охлаждане и опаковане) на продукцията за експедиция към търговската мрежа. Транспортирането се извършва със собствени хладилни камиони. Фирмата е производител на пастьоризиран компост за собствени нужди и за външни клиенти, производители на гъби. Мицела се доставя от фирма SYLVAN, Унгария.

  • Зеленчукопроизводство

Зеленчукопроизводството се осъществява върху 1100 дка  земя в землището на с. Шишманово, община Харманли. Стопанството е  механизирано и модернизирано , пригодено за производство на зелен грах; моркови, различни сортове картофи,  сладка царевица, карфиол, дини и др. Фирмата закупува  машини за прибиране, почистване и пакетиране на  картофи и моркови. Друга дейност на фирмата е отглеждането на малини. До момента са засети 55 дка от насаждението. Технически култури ( рапица, пшеница, слънчоглед). Площите засети с технически култури се намират в землищата на с. Рогозиново, Шишманово, Българин, Овчарово.

  • Овощарство

Овощната градина се намира в с.Троян, община Симеоновград. Основана е по проект по програма САПАРД през 2008 г. Засятата площ е 140 дка с  круши и ябълки . Изградена е опорна конструкция, капково напояване и е закупена  земеделска техника.