Бизнес Справка
АДИС

АДИС

Фирма: АДИС
Адрес: София, ул. Велико Търново 27
Телефон: 029434481, 029487549
Интернет сайт: http://www.adis.bg

АДИС

АДИС ЕООД е агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит в сферата на предлагането и управлението на недвижима собственост.
 
Принципал на агенцията е Министерството на външните работи (МВнР) на РБългария и правата на държавата се упражняват от министъра на външните работи. 
 
Фирмата гради своята отлична репутация, която се дължи на качеството на предлаганите услуги, коректността към клиентите и професионализма на нейния екип.
Предлагани услуги:
  • Отдаване под наем на имоти, собственост на Агенцията, за жилищни, търговски и административни нужди;
  • Управление и поддръжка на имоти, собственост на Агенцията;
  • Имотите, отдавани под наем от АДИС ЕООД, се намират в реномирани жилищни райони на София - кв.Изток, център, кв.Лозенец, кв.Гео Милев, кв.Яворов, бул.Симеоновско шосе и други.
 
В спектъра на услугите на агенцията  влиза опция за пълно обзавеждане на предлаганите под наем необзаведени апартаменти и апартаментите с оборудвани кухни, изцяло съобразени с желанието и изискванията на клиента. 
 

Дружеството стопанисва подземни закрити гаражи и охраняеми паркинги.
 
Фирмата е специализирана в управление, поддръжка и отдаване под наем на собствени имоти за жилищни, административни или търговски нужди с 100 000 кв.м. застроена площ. Предлагаме необзаведени и обзаведени апартаменти и офиси, представителни сгради за административни или жилищни нужди, имоти с търговско предназначение, гаражни и паркоместа в охраняеми закрити гаражи и открити паркинги.
 
Обявените имоти се предлагат без комисионна от наемателя.
 

Опция за пълно обзавеждане на предлаганите под наем необзаведени апартаменти и апартаментите с оборудвани кухни.
 
Осигуряване на  свободен достъп на автомобили, както и повикването им при провеждане на приеми и коктейли.
 
Специалистите от отдел "Продажби, управление на имоти" оказват съдействие при организирането на приеми и коктейли. Услугата включва координация по осигуряването на охрана, свободен достъп и система за повикване на автомобилите на гостите.