Бизнес Справка
АКТ БЮТИ СТУДИО

АКТ БЮТИ СТУДИО

Фирма: АКТ БЮТИ СТУДИО
Адрес: София, ул. Владайска 95
Телефон: 029532247
GSM: 0886595558, 0886898709
Интернет сайт: http://www.actbeauty.com

АКТ БЮТИ СТУДИО

В уютна, топла и приятна обстановка, АКТ БЮТИ  СТУДИО предлага на своите клиенти процедури за лице и тяло. Извършват се релаксиращи и антицелулитни масажи с  шоколад и мед , терапии с целутрон, кална маска с кафави минерали и водорасли , микро сауна, парафанго и вибро-вакуум процедури в комбинация с целутрон .


В салона се предлагат козметични процедури за тяло и лице, фототерапии и фотоепилация , кола маска, кислородна инхалация и мезотерапия и експресен тропически тен.


Предлагат се козметични процедури за лице, кислородни терапии и специализирани програми антиакне, терапии с хиалуронова киселина за попълване на бръчки в мимичните зони, депигментация, химически и ултразвуков пилинг и мн. др. Студиото предоставя възможността на своите клиенти да получават повече услуги на привлекателни и достъпни цени.
 
АКТ БЮТИ  СТУДИО  основава своя Студиен център за козметика, антицелулитни терапии и програми през 2004 г. С натрупаният си опит в областта козметиката и лечението на целулит, специалистите от студиото създадоха широка гама от процедури и програми , като всяка една от тях е позната със своята уникалност и разнообразие доставя неотразимо удоволствие, изживяване и разбира се отлични резултати.
 
Гъвкавостта, с която работи  студиото при изграждане и структуриране на антицелулитни програми и козметични процедури, прави терапиите изключително приятни,  успешни и  достъпни за всеки .
 
Предлагаме на своите клиенти АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ. Екипът на АКТ-БЮТИ студио ви пожелава  прекрасно и приятно настроение.

 

Предлага следните услуги:
1.  АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ
Целутрон и Микросауна

Целутронът представлява уред, който възпроизвеждащ нискочестотен ток. При електростимулация с повръхностни електроди, която най-често се прилага, обикновено се цели преминаването на стимулационен ток през определено място до ниво мускул. Необходимо е така да се избере  разположението  и формата на електродите, че полученото разпределение на тока м/у тях да осигури подаването на стимул в желаното място. По този начин мускулът започва да се съкращава, имитирайки гимнастика или бягане.
 

 

 

Вакуум
Вакуумът е контролирана терапия-техника, която използва всмукване за да упражни масаж на ниво хиподерма. Много добре въздейства върху кръвоносните съдове - укрепва ги. Вакуумът влияе много добре върху белези, стимулира клетъчната активност.


Ултразвук
Ултразвукова терапия – посредсвом висока честота на трептенията, дълбоко в кожата уредът вкарва  моделиращ и антицелулитен продукт. Правят се от 4 до 10 процедури.

 

Кислород
Кислородът е основен елемент от живота и е основният фактор за нашето съществуване. Той ни дава енергия, а недостигът му е причина да се чувстваме отпаднали и изморени . При "кислородна мезотерапия" с помощта на специален апарат се подава 90-95% чист кислород, който е може да прониква в дълбоките слоеве на кожата. По този начин клетките получават кислород отвън, а не чрез кръвта и при подходяща комбинация с козметични продукти кожата се обогатява и подхранва.


 

 

Масажи
Масажът е механично дразнение, което се извършва посредством ръцете, в т.ч.  пръсти, длани, предмишници, стъпала, лакти, уреди /помощни средства/, с цел да се предизвика оптимално дозирано въздействие върху  тялото на човека чрез така наречените похвати, за да се постигне лечение и профилактика на някои заболявания.
Масажът е динамична терапия, считана като помощна дисциплина в медицината, науката и изкуството, а масажистът представлява ваятел или творец на човешкото тяло, с цел постигане баланс в психично или емоционалното състояние на човека .
Масажът трябва да наподобява приятната мелодия в музиката.  Той трябва да бъде индивидуален, според пол,възраст, болест.
Масажът е основно средство в борбата с пренапрежението, умората,  паталогичните отклонения и средство за повишаване на фунуционалните възможности на човека и укрепване на неговото здраве.

 

2.  КАЛНА МАСКА И ПАРАФАНГО

 • Парафанго

-антицелулитна маска с парафин, антицелулитна емулсия и морска кал
-стягаща маска с парафин, стягаща емулсия и морска кал
-парафанго с антицелулитни и стягащи масажи

 

 • Антицелулитна морска кална маска

-лечебна морска кал с целунрон и водорасли
-лечебна морска кал с водорасли, вакуум и целутрон
-лечебна морска кал с водорасли, вакуум, целутрон и микросауна


3.  КРИОТЕРАПИЯ
Терапията се използва за трайно премахване на отточния целулит, предизвикан от задържане на течности в организма.
Криотерапията дренира излишната вода, която е задържана в клетките , изхвърля токсините
и стяга кожата. Има видим ефект още при първите процедури. Обиколките се намаляват от 2 – 6 см. след 10 процедури. Лечението и премахването на целулита включва  дрениращи продукти и дрениране , стягащ комплекс за отпусната кожа и почистване на натрупаните токсини.
Терапията се препоръчва и за клиентите със съдови заболявания и разширени вени.

Процедурата включва:

 • третират се засегнатите зони с ексфолиант
 • нанася се ампула Аминодрен
 • нанася се охлаждащ лосион Криослим
 • опаковане с фолио
 • след престой от 25-30 минути се отсранява фолиото
 • нанасяне на крем Липоаминосел


4.  КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ
Кислородна терапия за тяло
Моделиращи и антицелулитни  процедури с чист кислород, ръчен антицелулитен масаж, вакуум и електростимулация с целутрон.


5.  МЕЗОТЕРАПИЯ
Мезотерапията е метод, при който директно в дермата се вкарват коктейли, които подобряват кръвообръщението, метаболизма  и състоянието на липидния слой и самата кожа, като третират мастните натрупвания по бедра, ханш, талия, корем, ръце.

6.  КОЗМЕТИКА
С помощта на козметиката зрелите жени връщат  възможността да запазят младежкото самочувствие и психологичното си равновесие. По обясними причини младите момчета и  момичета ползват козметиката – за да привлекат внимание към себе си.

 

 • Kозметика лице

- Почистване на лице
- Подхранване
- Терапия с хайвер
- Ултразвуков пилинг

- Шоколадова терапия
- Химически пилинг

- Антибръчкова терапия

- Терапии с водорасли-Бретан
- Терапии с протеинов екстракт от охлюв
- Терапия анти-акне
- Хиалифт

 

7.  ФОТОЕПИЛАЦИЯ
Фотоепилация ,която се извършва с апарати от ново поколение iPulse model “i200+”
Методите за премахване на нежеланото окосмяване се делят на 2 групи: временни и трайни. Трайните са 2 вида :  епилация с импулсна светлина и епилация с ток (електроигла) . Тези методи водят до премахване на окосмяването, като увреждат космения форикул. Ако той е увреден 100% на това място повече няма да поникне косъм. С тази задача най-успешно се справя светлината. Затова  лазерната и фото епилацията са най-ефективни засега. Метода се нарича "фотоселективна термолиза" и се базира на съдържанието на меланин (пигментно вещество) в косъма. Той поема светлината преобразувайки я в температурата. Достигайки до луковицата, топлината я уврежда. Космите не растат едновременно и преминават през три различни фази на растеж. Необходими са от 4 до 6 процедури през 23-25 дни до един месец за трайното премахване на нежаланото окосмяване.

 

8.  ДЕТОКСИКАЦИЯ
Детоксикация на организма
Детоксикаторът е високотехнологично устройство, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречисти само. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди неръждаема стомана  и от мед , която пречиства,  стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. Това комплексно енергийно поле пренасочва и поддържа и телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. След процедура можете да упражнявате всякакви действия в ежедневието.
Процедурите с Детоксикатора могат да облекчат или подобрят :

 • работата на бъбреците и черния дроб
 • кожни проблеми 
 • общата обмяна на веществата и метаболизма 
 • мигрената и главоболието 
 • артрита
 • пречистването от тежки метали и живак 
 • менструалните болки
 • доброто състояние и равновесие на цялото тяло


Детоксикаторът не бива да се използва от хора с хемофилия, епилепсия, хора използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта

 • Бременни (включително жени, които се съмняват, че са бременни)
 • Хора с диабет тип 1
 • Кърмачки;