Бизнес Справка
АЛЕКСАНДЪР

АЛЕКСАНДЪР

Фирма: АЛЕКСАНДЪР
Адрес: Кюстендил, ул. Мориц Леви 4

АЛЕКСАНДЪР

Александър ЕООД

 

Александър ЕООД e динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, която води началото си от 1997 г. със седалище град Кюстендил, ул. Мориц Леви №4.


Обхватът на дейност включва търговия на прежди за ръчно плетиво.


Разширявайки постоянно асортимента си, Александър ЕООД се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с разнообразие от прежди в широка цветова гама, с високото качество и конкурентни цени.


В сайта на компанията се предлагат най-новите модни колекции прежди на Ализе, ЯрнАрт, Нако, Романофир, Фисташ, модни списания за плетива, аксесоари за плетене, аксесоари за декорация, копчета, текстилна боя за домашно боядисване на памучни и вълнени изделия, кинкалерия.

 

Александър ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Утвърдила и наложила се компания, с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Александър ЕООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.