Бизнес Справка
АЛКАТЕМ

АЛКАТЕМ

Фирма: АЛКАТЕМ
Адрес: Петково, ул. Марица № 18
Телефон: 029310605, 028322000
GSM: 0888513072
Интернет сайт: http://www.alkatem.com

АЛКАТЕМ

Фирма АЛКАТЕМ ЕООД е основана през 1996г. с предмет на дейност производство на дограма. Фирмата разполага с цех, оборудван с високопроизводителни и модерни машини - "MURAT".

 

Технологичното оборудване за производство на алуминиеви и PVC продукти е достатъчно за големия обем поръчки. Фирмата изполва алуминиеви профили от сериите на "ALUMIL" и "EXALCO". Поради добрите тради-ционни контакти с гръцките партньори, "АЛКАТЕМ" доставя профили и аксесоари директно от Гърция.

Предлагаме следните услуги:

  • PVC дограма Rehau, Blik
  • Алуминиева дограма Alumil, Exalco
  • Стъклопакети
  • Обков
  • Щори
  • Мрежи


За производството на PVC продукти се използват профили на водещи фирми в бранша като : немската - "REHAU" и българо - австрииската - "BLIK". Профилните системи предлагани от фирмата притежават сертификати в съответствие с европейските стандарти. Стъклопакетите се доставят от фирмата "АЛ МАКС".

 

 

В тон с модерните виждания за изолационните качества, голяма част от продукцията на "АЛКАТЕМ" е оборудвана със стъклопакети от нискоемисионно /Ка/ стъкло. С цел максималното улеснение на клиента фирмата предлага окомплектоване със щори, противо- насекомни мрежи, первази ,козирки и довършителни работи.

 

Фирмена политика е предлагането на комплексни решения на нашите клиенти като консултация, вземане на точни размери, производство, доставка и монтаж.