Бизнес Справка
Алфа - 3 ООД

Алфа - 3 ООД

Фирма: Алфа - 3 ООД
Адрес: Плевен, ул. Кирил и Методий 12, ет. 2
Телефон: 064805808
Факс: 064838556
Интернет сайт: http://alfa-3bg.com

АЛФА-3 ООД

Алфа - 3 ООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 1994 год. със седалище и адрес на управление град Плевен.

 

Една от водещите на пазара с традиции в сферата на индустрията, предлагаща иновативни решения. Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Алфа - 3 ООД

 


Специализирана с обхват на дейност производство на алуминиеви детайли, натрупала богат опит, наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Развивайки се през годините, Алфа - 3 ООД все по - успешно си партнира с голям брой чуждестранни фирми - възложители.


Ниската себестойност, високото качество и богат асортимент от над 20 вида алуминиеви отливки гарантират конкурентността и на Европейския пазар.

 

Екипът от тесни специалисти с богат опит, добре оборудваната база, постоянно обновявания машинен парк са предпоставка за заеманите челни позиции не само на българския, но също така и на немския пазар за отливки.

 

Алфа - 3 ООД - производство на алуминиеви детайли

 


Алфа - 3 ООД разполага със складови и други закрити площи, двор от 26000 м 2 и производствена база с отделни звена и участъци свързани с производствения процес, включващи:

 

  • - Леярен цех, в който е разположен и термичния участък на фирмата.
  • - Цех за механична обработка на черни метали, оборудван с универсални машини.
  • - Цех за механична обработка на алуминиеви детайли, оборудван с програмни универсални машини.
  • - Цех за прахово електростатично боядисване.

 

Алфа - 3 ООД

 

Продуктовата гама включва над двадесет вида отливки от алуминиеви сплави - разнообразни детайли, изпълнени по метода на леене под ниско налягане и кокилно леене.


Теглото на отливаните детайли е от 0,200 кг. до 45,00 кг. с максимални габарити 960 мм., а максималните габарити за електростатично прахово покритие са 1200 х 2400 х 800 мм.


Произвежданите детайли са предназначени най - вече за автомобилната промишленост и общото машиностроене, като 90 % от продукцията е предназначена за износ.


Алфа - 3 ООД извършва експертна помощ и производствени услуги по изпитание и пускане в действие на нови машини и инструментална екипировка в цветната металургия.


Сертифицирана съгласно EN ISO 9001:2008.