Бизнес Справка
АЛ ДОМ

АЛ ДОМ

Фирма: АЛ ДОМ
Адрес: Русе, ул. Кирил Старцев 6
Телефон: 082822280
GSM: 0887617403
Интернет сайт: http://al-dom.net

АЛ ДОМ

Фирма АЛ ДОМ ООД е на българския пазар от 2005-а година насам, през който период е изпълнила множество поръчки както в региона на град Русе, така и в цялата страна. Успяла е да спечели доверието както на частни, така и на корпоративни клиенти.


  Сферата на дейност на компанията обхваща производството на PVC и алуминиеви врати и прозорци, комарници, външни щори, хоризонтални и вертикални вътрешни щори. Работим с профили на реномирани български и чужди производители: 3, 4, 5 и 6-камерни PVC профили, произведени в България по австрийски лиценз (на марките Profilink и KMG), и внос от Германия (с марка Rehau илиThyssen); алуминиевите ни профили са българските Алтест и гръцките Alumil. Използваният висококачествен обков е на австрийската фирма Maco и на немската Siegenia. Широкият диапазон на материали и продукти на фирмата може да отговори на всеки вкус и предпочитание.

  Фирма АЛ-ДОМ ООД град Русе е лицензиран производител на PVC и алуминиева дограма с въведена в действие система за производствен контрол – ISO2001, която се управлява в съответствие с изискванията на НСИСОССП относно производство и монтаж на дограма.

Услуги

   Фирма АЛ-ДОМ ООД град Русе е лицензиран производител на PVC и алуминиева дограма с въведена в действие система за производствен контрол – ISO2001, която се управлява в съответствие с изискванията на НСИСОССП относно монтаж и производство на дограма.

   Изработка и монтаж на PVC дограма, алуминиеви врати и прозорци, комарници, външни щори, вертикални и хоризонтални вътрешни щори.

   Работим с профили на реномирани български и чужди производители: 3, 4, 5 и 6-камерни PVC профили, произведени в България по австрийски лиценз (на марките Profilink и KMG), и внос от Германия (с марка Rehau или Thyssen); алуминиевите ни профили са българските Алтест и гръцките Alumil. Използваният висококачествен обков е на австрийската фирма Maco и на немската Siegenia. Широкият диапазон на фирма АЛ-ДОМ ООД на материали и продукти може да отговори на всеки вкус и предпочитание.