Бизнес Справка
Ангел Сарандиев 2010 ЕООД

Ангел Сарандиев 2010 ЕООД

Фирма: Ангел Сарандиев 2010 ЕООД
Адрес: Свиленград, ул. Сан Стефано 41
Телефон: 037971114, 037971418
GSM: 0888874752
Интернет сайт: http://sarandiev.com

Ангел Сарандиев 2010 ЕООД

Ангел Сарандиев 2010 ЕООД гр. Свиленград

 

Ангел Сарандиев 2010 ЕООД - гр. Свиленград е фирма с доказано име, производител на месни продукти от червени меса.

 

Стартира производствената си дейност през 1994 год., а през 2006 г. предприятието е изцяло реконструирано съгласно Българските и Европейски стандарти и изисквания.

 

Сарандиев е име с утвърдено високо качество на продуктите. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени месните продукти - трайни сурово-сушени и варено-пушени колбаси, деликатеси, млени меса и заготовки от тях, които са неустоимо изкушение за всяка трапеза.

 

Производствената база се намира в Свиленград. Фирмата работи в модерна и изцяло обновена сграда, отговаряща на всички изисквания за преработка на месо и производство на продукти от него.

 

Предприятието разполага със съвременно складово, производствено и опаковъчно оборудване, осигуряващо необходимото качество и безопасност на храните.

 

Ангел Сарандиев 2010 ЕООД работи с пресни суровини доставяни от регламентирани търговски обекти с всички необходими документи и маркировки. Подхожда с респект към здравето на своите потребители - ето защо в месните продукти няма т.н. подобрители като кожи, кожни емулсии и машинно добити меса.

 

Постоянният контрол и продължаващите подобрения в производствения процес са само част от тайните за успеха на Сарандиев.

 

Балансът между българската култура и традиции, и модерните технологии гарантира висококачествени и винаги вкусни продукти. В технологията на производство се използват нови и стари традиционни български рецепти за постигане на автентичен български вкус.


Месните деликатеси марка Сарандиев са познати в цялата страна, с гарантирано високо качество, овкусени по Ваш вкус, подходящи за всеки ден и повод!