Бизнес Справка
АНРАД

АНРАД

Фирма: АНРАД
Адрес: София, ул. Ст. Л. Костов №14
Телефон: 029531710, 029621280
Email: anrad@abv.bg
Интернет сайт: http://www.anrad.eu

АНРАД

АНРАД ООД е дружество, основано през 2000 година, с производствена дейност, предлагаща на строителния пазар готов строителен продукт: апартаменти, индивидуални жилищни сгради, магазини, офиси и други.
 
Фирмата извършва основни реконструкции, преустройства, започвайки от предварителните проучвания, маркетинг, проектирането във всичките му фази, модернизации и реставрации. Изгражда инфраструктурни обекти, инженерни съоръжения и технологично специфични  производствени площи.
 
В годините АНРАД ООД е динамично развиваща се структура, работеща в целия спектър на строителството. През единайсет годишната си история, фирмата изгражда екип от професионалисти, тясно специализирани в сегмента, за който отговарят. Ние сме завършили над 100 обекта с РЗП 100 000 кв.м. Ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски връзки. Целта ни е да намерим оптимално решение за клиентите, допринасяме за успехите на нашите сътрудници и работим така, че те да усещат подкрепата на нашите служители към всеки техен индивидуален проект.
 

Дружеството разполага с всички необходими машини, механизми и инвентар за изпълнение на строителство от всякакъв тип.
 
Екипът ни включва специалисти както в областта на  строителното инженерство, така и в областта на счетоводството и маркетинга.
 
Това което отличава фирмата е търсене на оригиналност и новаторство в проектите, качество и кратковременност в изпълнението и коректност в общуването с клиента.
 

Да успеем да отразим индивидуалните потребности на всеки клиент, да сме в състояние да се специализираме в широк спектър от сектори в индустрията, това са част от целите ни, определени за приоритетни.
 
Фирмата е член на КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ  от март 2008 година и е сертифицирана по ISO 9001:2001 от ноември 2008 година.
АНРАД ООД разполага с разнообразен автопарк от транспортни, товарни и специализирани средства и съоръжения, мощности за производство на строителна арматура, PVC, алуминиева дограма и окачени фасади, интериорни врати, складова база, дърводелски цех, общежития за работниците, автомивка и автосервиз.
 
Строителството е рискова дейност, но с прилагането на превенции като изготвяне "оценка на риска" и разработване на "план за безопасност и здраве" за всеки конкретен обект, се опитваме този риск да бъде сведен до контролируем. Провеждането на периодични обучения и включването на работници и служители в програми и комисии по безопасност, се дава възможност те сами да участват в създаването на по-безопасно работно място.
 
Предлагани услуги:
  • Строително-ремонтна дейност;
  • Заснемане и конструктивно обследване на сгради;

  • Изготвяне на строителни документи и проекти;
  • Менажиране на сгради.
 
Проекти:
  • Жилищни сгради;
  • Административни и офис пространства;
  • Индустриални решения и търговски обекти;
  • Производствени и складови площи;
  • Хидротехнически съоръжения;
  • Ваканционни обекти.