Бизнес Справка
АНРИ СВ

АНРИ СВ

Фирма: АНРИ СВ
Адрес: Перник, кв. Мошино, ул. Монтана 16
Телефон: 0888459947
GSM: 0887246390, 0888556553
Интернет сайт: http://www.anrisv.bg

АНРИ СВ

Фирма АНРИ СВ ООД – гр. Перник е водеща компания в България, действаща и развиваща се в бранша на търговията с черни метали. АНРИ СВ задоволява индустриалните потребности от черни метали вече над 10 години, и партньорството с фирма АНРИ СВ се асоцийра с надеждност и качество. 

 

През годините фирмата е изградила стабилни отношения, както със своите клиенти, така и със заводите производители на металургична продукция (черни метали) от България, Македония, Сърбия и Турция, което е гарнт за доставените продукти. Политиката на нашата фирма е коректност, лоялност и професионално отношение към клиентите си.


АНРИ СВ - Перник АНРИ СВ ООД разполага с над 1000т. складови наличности от черни метали на български и чуждестранни производители. Предлаганите продукти отговарят на всички европейски стандарти и изисквания за качество, придружени със съответните сертификати и декларации за съответствие.
По този начин се надяваме да задоволим различните потребности на нашите клиенти.


Черни метали - Перник Това което улеснява работата Ви е, че разполагаме на склад с по - голяма част от предлаганите продукти, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка.

 


През 2011 г. беше пусната нова складова база с над 4000кв.м. открити и закрити площи, намираща се в гр. Перник.
В нея се предвижда увеличаване на асортимента от предлаганите продукти, както и извършване на разкрой, рязане и изработка на заготовки от ламарина и прътов материал.