Бизнес Справка
АРК - Инженеринг ЕООД

АРК - Инженеринг ЕООД

Фирма: АРК - Инженеринг ЕООД
Адрес: Асеновград, ул. Катунско шосе 63
GSM: 0887237237, 0889233742

АРК - Инженеринг ЕООДАРК - Инженеринг ЕООД е фирма наложила и утвърдила се като един от лидерите в предлагането на ефективни индивидуални решения за селското стопанство.


Успешно стъпила на българския пазар, се стреми главно към налагането и създаването на иновативни продукти със специфично, многофункционално разнообразие.


Фокусът на дейността е насочен в две основни направления - капково напояване и резервни части за селскостопанска техника.

 

Като привърженик на зелената идея, придържайки се към максимата, че ресурсите не трябва да се разхищават напразно, АРК - Инженеринг смята, че капковото напояване е един ползотворен и удачен метод за поливане, при който водата достига бавно до корените на растенията, а същевременно води до пестене на вода и торове.

 

Методът на капковото напояване може да бъде използван във ферми, оранжерии и градини.


АРК - Инженеринг е производител на следните елементи за вграждане в системи за капково напояване:

 

Хидроциклони - 1",11/2", 2", 3", 4"


Торосмесители - 60 л, 120 л, 240 л


Торосмесителни глави - 1", 11/2" , 2", 3"


Вследствие на прецизността в работата си, обхващайки максимално различния спектър на селскостопанския бизнес в областта на резервните части, АРК - Инженеринг се наложи и утвърди като доверен и предпочитан партньор.


Фирмата произвежда и предлага игли за сламопреси (балировачки) за различни модели машини - руски, полски, немски (Claas, Kola, Welger).

 

Иглите за сламопреси могат да бъдат изработени от чугун или от стомана.

 

По заявка на клиента фирмата изработва и други резервни части за селскостопанска техника.

 

Извършва външно и вътрешно зъбонарязване на зъбни колела, прави или наклонени зъби.


Името на АРК - Инженеринг е утвърдено от работа на екипа от висококвалифицирани експерти с професионални знания, умения и опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Дружеството се представлява от г-жа Анка Кънчева в качеството на Управител.