Бизнес Справка
АСТИФУД ЕООД

АСТИФУД ЕООД

Фирма: АСТИФУД ЕООД
Адрес: София, ул. Андрей Германов 11
Телефон: 029252129
GSM: 0888885515
Факс: 029252129
Интернет сайт: http://www.astifood.bg

АСТИФУД ЕООД

Фирма АСТИФУД ЕООД се занимава с кетъринг и ресторантьорство. Дългогодишният ни опит в ресторантьорството и кетъринг услугите ни помага в организирането на всяко едно мероприятие.

 

Ние приемаме всяко едно събитие с ентусиазъм и като предизвикателство да покажем най-добрите си качества. Подходът ни към всяко едно мероприятие е индивидуален и насочен спрямо изискванията на всеки клиент и спрямо предвидения бюджет.

 

Ние в  АСТИФУД ЕООД  отделяме голямо внимание на качеството на храната и се стараем всеки отделен клиент да получи своята поръчка качествено и навреме. Всичко което ще ви предложим е прясно приготвено от високо професионален екип от готвачи.

 

Подготовката на всяко събитие протича по строго определен план – като в началото изготвяме оферта според вашите изисквания и желания, а след това се грижим вашата поръчка да бъде изпълнена според очакванията ви. Всичко това Вие можете да проверите сами.

Нашата основна мисия е да задоволим всеки Ваш каприз с кетъринг услуги, които следват световните тенденции, и екип от професионалисти, винаги готови да Ви предложат оригинални идеи и безупречно изпълнение.

 

 

Очакваме вашите желания за да ги направим реалност.