Бизнес Справка
БГ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ

БГ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ

Фирма: БГ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ
Адрес: София, бул. Никола Петков 50
Телефон: 028554477, 029554400, 029554455
Интернет сайт: http://www.rubiterm.com

БГ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ

БГ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ ООД е българска фирма, създадена през 1994 година с основен предмет на дейност пожарозащита на стоманени конструкции и продажба на противоожарна техника и противопожарни врати.
Също така предлагаме проектиране и изграждане на пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп.
 
Друга основна дейност са услугите с химически тоалетни, мобилни тоалетни, екотоалетни, които извършваме от 1998 г. досега. Фирмата ни е основател на този бизнес в България. Започнахме да работим с комплект от 28 кабини и един сервизен камион, а днес разполагаме с повече от 1500 кабини, 40 специализирани автомобила и високо квалифициран персонал. Нашите доставчици на оборудване и препарати са най-добрите в бранша в световен мащаб.
Към настоящия момент продаваме врати - противопожарни и охранителни, стъклокерамични плочи, транспалетни колички, диспенсери за калцуни и други.
Отдаваме под наем повдигащи хидравлични платформи и автовишки. 
От 2007 година имаме лиценз за транспортиране на отпадъци от площадки на лечебни и здравни заведения.
 Наши клиенти са повече от 1000 строителни фирми, общински и държавни администрации, лечебни заведения, военни поделения, фондации и други.
 

Фирмата ни е в процес на сертифициране по БДС EN ISO 9001:2008. Наш приоритет е поддържането на добри бизнес-отношения с клиенти и партньори, постигане на високи качествени показатели при конкурентни пазарни цени.
 
Предлагани услуги и продукти:
  • Химически тоалетни, писоари, мивки под наем, мобилни огради и продажба;
  • Повдигаща техника под наем;
  • Транспортиране на отпадъци от лечебни и здравни заведения;
  • Пожарна безопасност и охрана;
  • Портативни тоалетни, консумативи (препарати) и помпи.