Бизнес Справка
Бианчи Кафе ЕООД

Бианчи Кафе ЕООД

Фирма: Бианчи Кафе ЕООД
Адрес: София, ул. Производствена 14, район Красна поляна
Телефон: 028221102
GSM: 0878688110
Интернет сайт: https://bianchi.bg

Информация

Бианчи Кафе

 

Бианчи Кафе е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в печене, пакетиране и дистрибуция на кафе.

 

Поддържа партньорски отношения с държави от цял свят. Директен вносител на сурово кафе от различни държави в Централна и Южна Америка, Африка и Азия, сред които Коста Рика, Колумбия, Гватемала, Бразилия и др.


Извършва внос на най-висококачествените сортове арабика и робуста, за да произведе и предложи уникални блендове с консистентен вкус.


Широко стъпила на български пазар, Бианчи Кафе е водеща компания и марка в печенето и продажбата на висококачествено кафе. Разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерни машини и производствени линии.


Производственият процес на пречистване, печене, вторично пречистване, смесване и пакетиране е напълно автоматизиран и стриктно контролиран от сертифицирани технолози в специализирана лаборатория. Кафето се пакетира в защитена среда, което гарантира консистентност на качеството и вкуса.


Внедрена е система за управление на качеството в съответствие с НАССР, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009 и FSSC 22000. Притежава и Сертификат за преработвател на биологични продукти №4-02311-2016.

 

Бианчи Кафе предлага:

 

Bianchi coffee espresso в разфасовка от 1 кг. е създадено и предназначено предимно за хотели, ресторанти и кафенета.

 

Bianchi coffee в по-малки разфасовки e насочен предимно към много по-широк кръг клиенти: Bianchi Gold 100 g, Bianchi Silver 100 g, Bianchi Джезве 100 g и Bianchi Decaffeinated 100 g. Вече на пазара присъства и любимото Bianchi coffee мляно във вакум разфасовка от 250 g. Продуктите от този клас са: Bianchi black 250 g, Bianchi Gold 250 g, Bianchi Silver 250 g и Bianchi Decaffeinated 250 g. За улеснение на потребителите на кафе на зърна за домашна употреба създадохме разфасовки от 250 g: Bianchi Rosso 250 g (зърна) и Bianchi Decaffeinated 250 g (зърна).


Най-новият продукт е еспресо кафе в еднократна индивидуална опаковка - Bianchi pod system е най-добрата система за предлагане на кафе с гарантирано качество. Прецизно смилане и изпичане гарантира високото качество на: Bianchi Adore 7 g, Aroma Gold 7g, Bianchi Decaffeinated 7g, Bianchi Silver 7g и ADORE Super Crema 7g.

 

Продуктите на Бианчи Кафе присъстват във всички основни дистрибуционни канали: ХоРеКа, Ритейл, Вендинг и Офиси.

 

За да даде възможност на по-голям брой клиенти да се докоснат до уникалния вкус на кафето, Бианчи Кафе разполага със собствена верига Coffee Shops.

 

Бианчи Кафе е официален дистрибутор за България на италианските марки кафемашини SAB, La Piccola, на испанската марка Iberital, на консумативи за вендинг машини Punto It и на първия по рода си напълно автоматичен тампер за кафе PuqPress.

 

Бианчи Кафе има собствени представителства в Гърция, Македония, Турция и Албания.

 

Обхватът на дейност е насочен към производство, търговия на продукти с марка Бианчи кафе, търговия с топли напитки чрез Vending автомати, при спазване на добри хигиенни и производствени практики и изисквания за качество.

 

Бианчи Кафе се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки продукти отговарящи на новите изисквания на пазара.