Бизнес Справка
БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ

БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ

Фирма: БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ
Адрес: София, ул. Христо Белчев 2, ет. 5
Телефон: 029883025
GSM: 0888227797
Интернет сайт: http://www.bobal-bg.com

БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ

БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ ЕООД е дружество, създадено през 1990 година, чиято основна дейност е турговия разнообразни суровини, добавки и ингредиенти за отраслите на хранително-вкусовата промишленост – протеини, нишестета, функционални смеси, подправки, обвивки, овкусители, оцветители, ензими, масла, регулатори и др. Фирмата предлага също така и продукти за здравословно и диетично хранене, както и храни за животни.

 

Пред екипът на нашата фирма стоят приоритетни цели като разширяване асортимента ни с иновативни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленост, както и навлизане в новите за нас области на жъвотновъдството, фармацевтичната и технически индустрии.

 

Основен стремеж на БОБАЛ-БОЯДЖИЕВ ЕООД е да предлага на българския пазар продукти на конкурентни цени и с доказано качество. Доставчиците ни са водещи европейски и световни производители.

 

Една от водещите ни цели е да предоставяме на клиентите си нови технологични решения, така че да създаваме заедно продукти, конкурентни на българския и европейския пазар. Добрата производствена и развойна практика на компаниите, които представляваме ни дава възможността да предложим на клиентите си качествени продукти и постоянна технологична поддръжка.

 

Можем да отговорим на Вашите търсения и потребности чрез изградена система от регионални представителства, които покриват територията на цялата страна. Чрез коректното и компетентно отношение на нашите специалисти, БОБАЛ се стреми да даде на партньорите си повече възможности за развитие и сигурност в резултатите.

 

С оглед влизането на България в Европейския съюз и хармонизирането на Българското с Европейското законодателство в частта му за храните, ние сме в готовност да предоставим на партньорите си всички необходими документи, гарантиращи качеството и безопастността на продуктите. Водещи принципи в нашата работа са: своевременна доставка на стоката до клиента, непрекъсната технологична поддръжка и помощ, свързана с приложението на продуктите, коята е гарантирана от регулярните обучения на нашите специалисти от технолози на фирмите-доставчици.

 

На своите клиенти фирмата предлага продукти в сферите на:

 

  • хранително-вкусовата индустрия;

  • фармацията;
  • животновъдството;
  • техническите приложения;
  • диетичното и здравословно хранене.