Бизнес Справка
БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП

БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП

Фирма: БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП
Адрес: София, кв. Орландовци
Телефон: 029366745, 028700734, 0888932583
Email: info@btg.bg

БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП

Адрес: София, кв. Орландовци/em>
Тел: 02 936 67 45 / 02 870 07 34 / 0888 93 25 83 Email: info@btg.bg URL: БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП


БОЛКАН ТРЕЙД ГРУП е фирма която развива своята дейност на българския пазар за енергоспестяващи, луминесцентни лампи и лампи с нажежаема жичка.
През 2009 гoдина REALUX дoбавя към семействoто си свеoдиодни лампи, извeстни като LED лyнички, като предлaга богaт aсортимент от aртикули с гарaнция за кaчеството.
От 2011 година, постоянен и богат асортимент на REALUX са вече и мощните светодиодни лампи (high power LED) с разнообразие от ватажи, форми и разнообразен цокъл.
От началото на 2012 година търговската марка REALUX е собственост на Домо Естетико ЕАД.

Продуктите ни се произвеждат, асемблират и тестват във водещи фабрики в България. Производствените фабрики са с гарантират качество и спазват всички необходими екологични показатели за продуктите с марка REALUX.
В крак с бързоразвиващите се технологии и за да достигне икономичната и модерната светлина във всеки дом, към днешна дата, светодиодните лампи REALUX можете да закупите и в електронен магазин, разработен специално за удобството на крайния потребител.
Марката REALUX е представена в България (Домо Естетико ЕАД), Румъния (Bolkan TG SRL), и Полша (REALUX Pl). В тези държави разполагаме със собствени офиси, в които работят общо над 80 служители.
Фирмата разполага със собствени складови бази и значителен автопарк във всеки един от офисите си, за да поддържа постоянен асортимент и възможности за доставка.

Складовите наличности на продуктите REALUX се управляват от единна складова система, която контролира бързото и ефективно доставяне на заявките и следи за поддържането на оптимални количества и асортимент на всички продукти.
Продукти:
  • Енергоспестяващи лампи;
  • LED луни за вграждане Мощни;
  • LED лампиСветодиодно;
  • LED осветление;
  • Халогенни лампи;
  • Флуоресцентни лампи;
  • Лампи с нажежаема жичка.