Бизнес Справка
БРЪНЧ ФЕМИЛИ ООД

БРЪНЧ ФЕМИЛИ ООД

Фирма: БРЪНЧ ФЕМИЛИ ООД
Адрес: София, ул. Даскал Коле 27А, ет. 2
Телефон: 070020712
Интернет сайт: http://brunch-family.com

Информация

Брънч Фемили ООД

 

Брънч Фемили ООД е модерна, динамично развиваща се компания, която за две години пазарно присъствие се наложи и утвърди, като една от най-предпочитаните марки от модерните хора с вкус и усет към качеството.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, с дейност насочена в предлагането на традиционни продукти собствено производство.

 

Брънч Фемили непрекъснато се променя, за да се адаптира към най-новите пазарни тенденции, изцяло ангажирана да предложи на своите клиенти продукти традиционни за пазара, но представени в малко по-различна светлина, с една стъпка напред в иновацията.

 

Посредством своята работа, с подкрепата на няколко световни бранда, Брънч Фемили предлага продукти с грижа за здравето на хората:

 

  • Глътка Здраве - вода за директна употреба - минерална 9pH и трапезна 7pH.
  • Бира - отлежала, по специална чешка технология
  • Вино Family Branch - различни сортове и видове
  • Тестени и захарни изделия
  • Кафе, семки и ядки
  • Кафемашини - иновативни еспресо машини

 

С широкото портфолио от продукти, които предлага, Brunch Family се наложи като една от най-предпочитаните марки на българския пазар.

 

В резултат на своята работа, на самоусъвършенстване и прогрес, днес компанията е една от водещите на пазара, силно ориентирана към клиента, винаги в крак с последните пазарни тенденции.

 

Продукти

Глътка Здраве или в италиaнския вариант Sorso Salute предсавлява вода за директна употреба – минерална 9pH и трапезна 7pH в две разфасовки - удобни, твърди бутилки от 0,5 и 1,5 л.


И двата продукта са с високо pH, минералната 9pH, трапезната 7pH - показател за киселинноста или алкалноста на водата.


Измерваните стойности са между 0-14. Ако pH e над 7, то продукта е алкален. Ако е под 7, то тогава е киселинен, а ако е точно 7, то продукта е неутрален.


Водата с високо рН е алкална и неутрализира киселинноста на човешкият организъм, като същевременно хидратира и детоксикира тялото. При ежедневна употреба се получава ефекта 100% удовлетворена жажда без да се претоварва стомаха.

 

Бира с уникален вкус Brunch червена и Brunch светло - отлежала 55 дни по естествен начин и специална чешка технология под контрола на Брънч Фемили, с известен холандски технолог, консултант и на други популярни бири. Пивоварната, произвеждаща бирата е една от двете такива в Европа, които единствено използват тази технология. Заслужава си да се опита уникалния и вкус!

 

Вино Family Branch - младо вино, отличаващо се с много по – силно усещащите се плодови аромати и вкусове за разлика от старите вина. Разнообразие от висококачествени бели и червени сортови вина:

 

Сира - съчетание на характерни тонове на виолетки, екзотични цветя, пушек, розмарин, мащерка, малина, боровинка и касис. Вината се отличават с много плътен, гранатов цвят с лилавеещи нюанси и с висока плътност.


Мускат - с висока сладост, силен и приятен аромат на чайни рози и цитруси.


Каберне фран - трапезно десертно вино с бледо червен цвят, с аромати на малини, къпини, касис и боровинки.


Совиньон Блан - бели сухи, полусухи и сладки вина, отличаващи се с прозрачен жълтеникаво-зелен цвят, свеж и хармоничен вкус и аромати на сено, тропически плодове и цариградско грозде.


Розе - слабо таниново вино, с розов, вариращ от бледите, едва забелязващи се нюанси на цвета до интензивен, тъмен, близък до светлочервения цвят. Букетът и вкусът на розето наподобяват белите вина, докато оцветяването и плътността ги приближават към червените.

 

Кафе ESPREXO - произведено в Италия, съчетаващо традиция и качество типични за Тоскана, разнообразни селектирани смеси, перфектен баланс между аромат и вкус, създаващи назабравимо усещане за всички сетива:

 

Esprexo Red - сутрешно кафе, съдържащо арабика и робуста


Esprexo Black - кафе със силен аромат и кремообразен каймак

 

Esprexo White - следобедно кафе

 

Esprexo Decaf - безкофеиново кафе, с извлек на кофеинът по-естествен път

 

Иновативни еспресо кафемашини - комбинация от технология, дизайн и лекота на използване, позволявайки направата на автентично еспресо кафе, запазващо специфичния си Тоскански аромат.