Бизнес Справка
Бутик за красота Beauty Code

Бутик за красота Beauty Code

Фирма: Бутик за красота Beauty Code
Адрес: Шумен, ж.к. Херсон, бул. Велики Преслав 5
GSM: 0887383346

Информация

Бутик за красота Beauty Code, град ШуменБутик за красота Beauty Code, град Шумен се грижи за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти, желаещите да поддържат перфектен външен вид. Предлага иновативни медицински услуги, за естетика и грижа на кожата, лицето и цялото тяло.

 

В забързаният и динамичен двадесет и първи век, изискванията за перфектен външен вид на съвременните български мъже и жени стават все по - високи.

 

Всяка жена иска да бъде прекрасна, искряща и преди всичко - винаги различна и привлекатела. В приятна и релаксираща обстановка, специалистите на Бутик за красота Beauty Code ще Ви помогне да постигнете желания ефект, за да сте неустоима във всеки един момент от Вашето ежедневие.

 

В която и професионална сфера да се реализирате, какъвто и да е личният ви начин на живот, винаги имате и ще имате нужда от красотата - от грижа на кожата, лицето и тялото.


Бутик за красота Beauty Code е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външност, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.


Предлаганите процедури и терапии, могат да се използват самостоятелно или в комбинация, за да подмладите външния си вид, да сте винаги различни и привлекатели.

 

Екип от висококвалифицирани експерти с богат опит в грижата за кожата и медицинската естетика, съчетават световни практики за ревитализация на кожата с надеждните изпитани методи за постигане на естествено красив външен вид.

 

В Бутик за красота Beauty Code използват на най-новите лазерни апарати за лечение и разкрасяване, тъй като те са най-безопасни и практически най-малко инвазивни. Доверявайки се на иновативни методи, специалистите в Beauty Code се придържат и към вековните традиции за здравето на кожата.

 

Ако желаете да сте стилини и красиви, да поддържате перфектен външен вид посетете Центъра за красота Beauty Code, където ще се погрижат за Вашето добро самочуствие.

 

 

Услуги

 

 

Бутик за красота Beauty Code, град ШуменСбогувайте се с малките следи, които времето оставя върху вашата кожа, за да е млада и красива се нуждае от грижи. За да възвърнете сияйния блясък и безупречния външен вид, елате в Бутик за красота Beauty Code, където ще се погрижат за вашата красота.

 

В приятна и релаксираща обстановка, специалистите на Центъра за красота Beauty Code ще Ви помогнат да постигнете желания ефект, за да сте неустоима във всеки един момент от Вашето ежедневие.


Beauty Code предлага различни видове терапии за лице и тяло, фризьорски услуги, професионален грим, маникюр и педикюр, поставяне на мигли косъм по косъм. В своята работа професионалистите от центъра разчитат на качествена френска, испанска и американска козметика на марките Babor, Thalgo, Anesi, Rejuvi, L'oreal Professionnel.


Бутик за красота Beauty Code разполага с последно поколение апарат за лазерна епилация Elysion Pro, който е подходящ за работа през цялата година и за всеки тип кожа. Лазерът е безболезнен, изключително бърз и се постига ефект още при първата процедура.


Салонът предлага всички видове масажи за лице и тяло, сред които класически масаж, лечебно-възстановителен, арома-масаж, Бутик за красота Beauty Code, град Шуменрелаксиращ, японски масаж на стъпала и длани (рефлексология) и други. Съветът на специалистите е да се възползвате от изключително ефикасния антицелулитен масаж с LPG cellu 6, който извайва фигурата, намалява сантиметри от талията, ханша и бедрата и освен това оказва общо здравословно и релаксиращо действие върху организма.

 

Ако вече сте чули за ползите на мезотерапията и се двоумите, дали и къде да се подложите на процедурата, Център за красота Beauty Code е Вашето място. Може да се доверите напълно на добре подготвени козметици, които ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще изпълнят процедурата без забележки.

 

Възползвайте се и от услугите на дерматолог - специалист от София, който посещава салона всеки месец за процедури като Криолиполиза, Hifu SMAS лифтинг, мезотерапия и обучава персонала на Beauty code за работа с тези ефикасни апарати.


Предлаганите услуги са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.


С богатият набор масажи можете да се освободите от натрупаното напрежение и да се потопите в един свят на блаженство, красота и спокойствие.


Всички процедури са съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. Бутик за красота Beauty Code предлага висококачествени продукти на водещи световни фирми, което допълва качеството на услугите.