Бизнес Справка
БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ

БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ

Фирма: БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ
Адрес: София, бул. Гоце Делчев 105
Телефон: 028087059, 028087055
GSM: 0887960536
Интернет сайт: http://www.huntservice.com

БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ

Фирма БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ е основана на 02. 03. 2000 година. Фирмата е посредник в организацията на ловни излети. Придружаваме ловци в България от ноември 1993 г..

 

Сътрудниците на фирмата ще Ви консултират за ловните възможности в различни части на страната ни, за възможностите в ловните райони и естеството спецификата на нашата страна. 

 

Предлагаме експертна помощ за планиране общите пътувания. Това се отнася не само обслужване по време на лова, но също така и индивидуален подход към пътуването.

 

Ние ще Ви предоставим пълна и актуална информация за лова както в България и така по света. България е известна по целия свят с качеството на трофеите както и като класическа дестинация за лов на благороден елен и дива свиня. Страната ни има добри традиции в дърворезбата.

 

Нашите майстори могат да Ви предложат голям избор от висококачествени ръчно дърворезбовани трофейни дъски. БЪЛГЕРИАН ХЪНТ СЪРВИЗ Ви предоставя тези уникати на цени на производителя.

В много отлични ловни райони в нашата страна може да се организира лов на благороден елен, елен лопатар, сърна, муфлон, дива свиня, както и хищници и лов на пернат дивеч, според индивидуалните предпочитания на гостите.

 

Като сериозна и професионална ловната дружина, ние стоим зад нашите предложения и услуги.
 
Доверете се на нашия опит на място и няма да бъдете разочаровани.

 

Ние ще се радваме да ви посрещнем в България като наши гости. Екипът ни е на Ваше разположение.
 
Обърнете внимание и на добър час!

Очакваме Ви!