Бизнес Справка
ВЕГА СПОРТ

ВЕГА СПОРТ

Фирма: ВЕГА СПОРТ
Адрес: Варна, Парижка комуна 8
Телефон: 052303732, 052601312
GSM: 0899043430

ВЕГА СПОРТ

ВЕГА СПОРТ ЕООД  е специализирана фирма  в областта на фитнес услугите. Фирмата  предлага хранителни добавки на фирмите Biogame, Nutrin, Weider, Genezis, Bioskit, Universal, Vistory, Biotech, American fitness. 

 

 

 Предлага следните услуги:

 

 

  • Покупко-продажба на употребявани спортни уреди
  • Търговия със спортни уреди и аксесоари
  • Собствено производство на силови фитнес уреди 
  • Изработване на персонални програми за отрицателна редукция на теглото и повишаване на мускулната маса
  • Ремонт и монтаж на фитнес-оборудване


 Практиката показва, че все по-вече хора се ориентират към закупуване на собствен фитнес уред, но неизбежно се сблъскват с няколко проблема.

Първият е, че на пазара се предлагат уреди, изработени с цел да се продават. Те често са неудобни, бързо се повреждат, а и поради липса на професионална консултация Вие купувате нещо, което явно не е било за Вас.

 

Другия проблем са габаритите на уредите. Понякога заради 5 см. в повече се налага пренареждане на всички мебели в дома. Трети проблем е дизайна и цвета на изделието .Не на последно място е цената, завишена от прекупуване, транспорт, такси и т.н.

Изработката на съответния уред е персонализирана според индивидуалните особености на клиента - височина, тегло, пол, възраст, както и с предназначението на уреда - за интензивна тренировка, за поддържане на форма или за рехабилитация. Сигурност и обезопасеност, елегантен дизайн, ниски цени и високо качество!


Фирмата фокусира своето внимание върху уреди предназначени за домашно ползване. Целта е в малкото свободно време всеки да има време за спорт.

 

ВЕГА СПОРТ ЕООД  поддържа сервизно обслужване на фитнес оборудването, извършва ремонти и монтажи в дома на клиенти, закупили уреди и от други фирми.

При проблем с вашия уред винаги можете да се обърнете  към нашите специалисти.  Професионалните консултации, както и изготвянето на персонални програми при проблеми с теглото са най-важната предпоставка за ефективността на домашния фитнес!

Те спестяват време и пари за постигане на желаните резултати, предотвратяват нежелани травми, разочарование и загуба на вяра в себе си. Чрез усилената си работа и лоялност към клиентите спечелихме много почитатели и голяма популярност.


Стремежа ни е да държим възможно най-ниските цени за Българския пазар. Но не за сметка на здравината.