Бизнес Справка
Вектор ООД - Продукти

Вектор ООД

Фирма: Вектор ООД
Адрес: Троян, Промишлена зона Троянско поле, база Вектор
Телефон: 067063037
GSM: 0887525676
Интернет сайт: http://vector.bg
богата гама замазки мазилки латекс и грундове, бои за вътрешно и външно боядисване, вектор оод, водещ производител на лепила, грундове, грундове и фасаген, дистрибуция и продажба на оксидни и постни бои, замазки, замазки и мазилки от производител, латекс, мазилки, производител на бои за външно боядисване , производител на бои за вътрешно боядисване, производител на качествени лепила, производител на латекс, производител на полихлоропренови лепила, производство на замазки и мазилки, разнообразие от бои за външно боядисване, разнообразие от бои за вътрешно боядисване, разнообразие от видове латекс , разнообразие от специализирани лепила, специализирани лепила по заявка, специализирани лепила по заявка на клиента, строителни лепила, строителни лепила от производител, утвърдена фирма дистрибутор на силикон, хидроизолации

Вектор ООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени продукти:


Лепило за фаянс и теракот Каменит :

Висококачествено сухо лепило на база цимент и полимерни добавки - за теракота, фаянс, мрамор и други каменни облицовки. За лепене на керамични, фаянсови, мраморни и скални облицовки върху бетон, газобетон и циментопясъчни мазилки.. Работата с него е лесна и спорна, бързо приготвяне и 30 до 40 минути отворено време за работа. 


Лепило за строителството С 200 :

Лепилото е на база поливинилацетатна дисперсия и пълнители. Поливинилацетатно водоразтворимо лепило С 200 М е редназначено за строителството при шпакловки, за залепване на подови настилки, паркет и стенни покрития към бетонови, циментно-пясъчни, етернитови, гипсофазерни и дървени повърхности. Лепи хартия и картон.


Лепила за стиропор С 450, Каменит ЛС и Каменит ЛСФ :

Лепилата са предназначени за залепване на топлоизолационни системи за строителството, както и за рабицова мрежа към стиропора. Лепилата са с повишена якостна характеристика и пластичност. Имат много добра адхезия към стиропора и основата, пластични са и не се напукват.

 

Многофункционално лепило С 450 за залепване на топло и звукоизолационни материали (полистирол, корк), полимерни облицовки в помещения с повишена влажност, подови настилки с и без текстилна основа, теракот и фаянс.


Каменит ЛС - лепило за стиропор. За залепване на стиропор бетон, газобетон, тухли. Използва се и за лепене на армираща капронова мрежа върху стиропор.


Каменит ЛСФ - лепило с фибри за лепене на рабицова мрежа. За залепване на рабицова мрежа върху топлоизолация. Може да се използва и за лепене на стиропор, депрон, стиродур и минерална вата.


Лепило за газобетон Каменит ГБ :

На база цимент, много фин пясък и полимерни добавки които го правят много здраво и удобно за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета и изделия от порест бетон. Изключително добро качество на изключително ниска цена. Каменит ГБ е суха хомогенна смес, която се използва за зидане на газобетонови зидарийни тела и други от порести материали на база цимент, пясък, перлит и др.


Лепило за тапети КМЦ е разработенo специално за удобна и качествена работа при залепване на различните видове тапети. Характерното за него е, че се разтваря изключително бързо и изцяло във вода и залепването е много здраво.


Лепило за ПВЦ тръби и връзки ПВЦ - за залепване на ПВЦ тръби, връзки, профили и плоскости. За залепване на поливинилхлоридни тръби, връзки, профили и плоскости от твърдо PVC.


Водоразредими бои за вътрешно боядисване Латекс В и Коларит 1 :

Висококачествени вододисперсионни бои за вътрешно боядисване с повишена белота разработени с акрилатни дисперсии на Клариант - Германия и креда на Омиа - Австрия.

 

Латекс В - полимерна боя за вътрешно боядисване на стени и тавани в помещения и сгради с нормална влажност на въздуха, върху шпакловани повърхности, гладки мазилки, бетон, гипсофазер и покрития от вододисперсионни бои.


Коларит 1 - водоразредима полимерна боя за вътрешно боядисване на гипсови и хоросанови мазилки, рустика, зидарии и други.


Водоразредима боя за външно боядисване Фасаден импрегнатор В и Коларит 2 :

Базирани на устойчиви на ултравиолетови лъчения и преки атмосферни влияния водоразредими суровини и материали на водещи европейски фирми фасадните бои на фирмата са предпочитани от много строителни фирми у нас.

 

Фасаден импрегнатор В - водоразтворима полимерна боя за външно боядисване на циментови и вароциментови мазилки, елементи и изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон, азбестоцимент и др. Може да се използва и за вътрешно боядисване.

 

Коларит 2 - водоразредима полимерна боя за вътрешно боядисване на циментови и вароциментови мазилки, елементи и изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон, азбестоцимент и др. Може да се използва и за вътрешно боядисване.


Полимерна мазилка за стиропорни изолации и външни фасади водоустойчива Пластовект ПБ и Пластовект ПР :

Едно съвременно решение за вашата фасада. Устойчиви на слънчевото греене, прякото влияние на дъжд и сняг, мазилките са и изключително устойчиви на триене и механично износване. Чрез различните начини за нанасяне се постига уникалност и красота на фасадата на вашия дом.

 

Пластовект ПБ - хидрофобна полимерна финна мазилка за вътрешно и външно приложение. Изключителна здравина на триене и драскане.

 

Пластовект ПР - полимерна релефна мазилка за външно и вътрешно приложение. Устойчива на ултравиолетови лъчи, водоотблъскваща, дишаща, с висока износоустойчивост, може да се оцветява.


Хидроизолации за покриви, основи, външни стени и мазилки Хидролат Х3 , Хидросил и други :

Разработени на основа на висококачествени специални полимери и добавки гарантират сигурна и дълготрайна защита от влага, сняг, дъжд, капилярна влага и преки атмосферни влияния. Най доброто решение за овлажняване, теч и водни обеми.

 

Хидролат Х3, двукомпонентен - за хидроизолация на и срещу проникване на влага на хоризонтални повърхнини от бетон, покриви с асфалтово покритие, етернит, ламарина и други.


Хидросил - фасаден импрегнатор - за защита на фасадни стени от биещ дъжд. Импрегнира външни мазилки, видими тухли, керемиди, бетон, мраморни и каменни облицовки. Предотвратява отлагането на соли и плесени по стените.


Лепила за дърво / водоустойчиви / бързосвързващи С 300, С 320, за паркет С 250 и за фолиране на дървени плоскостис ПВЦ фолио С 400.

 

Водоразтворимо лепило С 300 - аз залепване на дървени детайли в бита и мебелната промишленост. Може да се използва за фурнир и дървени плоскости, за лепене на хартиени и текстилни стенни покрития, подови настилки и други порести материали.

 

Водоразтворимо лепило С 250 за лепене на паркет и дървени плоскости върху основа от бетон и изравнителни подови замазки.

 

Водоразредимо лепило С 400 за лепене на ПВЦ фолио върху дърво, за мебелната промишленост (за каширане на дървесни плоскости).


Лепила за етикети върху стъкло С 10 и върху полиетилен С 11.

 

Водоразредимо лепило С 10 за етикети върху стъкло, лепене на хартиени етикети върху стъклени повърхности.

 

Водоразтворимо лепило С 11 за хартия върху полиетилен, за лепене на хартиени етикети върху пластмасови опаковки и повърхности. Работи се при температура над 10°С.

 

Полимерна боя за вътрешно боядисване Свежин, подходяща за сезонно освежаване на хотелски стаи, ресторанти, заведения и други такива подложени на активно замърсяване.