Бизнес Справка
ВИКАРД

ВИКАРД

Фирма: ВИКАРД
Адрес: София, кв.Борово ,ул.Топлидол №9
Телефон: 029454593
GSM: 0899917151
Интернет сайт: http://www.vicard.bg

ВИКАРД

Фирма ВИКАРД извършва производство и търговия с обзавеждане за баня. Дейността на фирмата се развива в няколко основни направления: Производствена дейност производство на  акрилни вани с хидромасажни системи и мебели за баня с марката   VICARD.

Всички продукти, предлагани от фирмата са подбрани в унисон с изискванията на клиента за  дизайн и функционалност , за оптимално организиране на ежедневието и  бита. Качеството на артикулите , изработката и вложените материали, дават основание  на фирмата  да предложи на своите партньори и клиенти 3 годишна гаранция.


Фирма Викард  ЕООД  дава гаранция, че може да задоволи и най-претенциозния клиент. За фирмата определението качество на продукта  означава гаранция,  комфорт, продължителност и  сигурност, че сте закупили най-доброто.

Извършва внос на външни джакузита, парни бани и цялостно обзавеждане за баня - с търговска марка VICARD Systems.

 

Хидромасажните системи (хидромасажни душ кабини, вани, парни бани, хидромасажни панели, OUTDOOR SPA) предлагани от фирмата са съобразени със съвременните тенденции в оборудването за баня и могат да задоволят и високите изисквания на потребителите за качество, функционалност и  модерен дизайн.

Фирмата разполага на склад с богата гама от модели и размери на парни бани, хидромасажни кабини и хидромасажни вани

Осигуряваме редица допълнителни услуги на своите клиенти като:

  • сервизно обслужване
  • транспортни дейности
  • монтажни дейности


Основните и допълнителни дейности ВИКАРД развива на територията на гр. София и в цялата страна , посредством магазинната мрежа , разполага със собствени складови бази в градовете: Варна, София и Русе.

 

Във връзка с добре развитата си  дистрибуторска и търговска дейност ,фирмата се старае да поддържа перфектен сервиз и достъпни цени.