Бизнес Справка
Викард България ЕООД

Викард България ЕООД

Фирма: Викард България ЕООД
Адрес: София, кв. Враждебна, местност Япаджа, стопански двор
Телефон: 029454593, 029450612
GSM: 0899917159
Интернет сайт: http://vicard.bg

Викард Българич ЕООД

Викард България ЕООД Викард България ЕООД е утвърден и наложил се лидер в производството и търговията с обзавеждане за баня.


Повече от 22 години, проектира и изработва артикули, съобразени със съвременните изисквания на клиентите за модерна, удобна и функционална баня.


Произвежда мебели за баня от висококачествени водоустойчиви материали с гаранция от 3 до 5 години, както и Акрилни вани с анти-бактериално покритие. Фирмата извършва монтаж на всякакви видове тангенторни системи.


За удобство на клиентите са ниличните магазини в София и Варна, където екип от компетентни специалисти са на разположение за професионален съвет и помощ за правилния избор на най-доброто за перфектната баня. Може да бъде изработен цялостен проект за всяка баня и всеки вкус.


Викард България непрекъснато разширява продуктовата гамата от изделия, услуги и дистрибуторската си мрежа. Разчита на дългосрочни партньорства, които гарантират успех и за двете страни.

 

Фирмата разполага на склад с богата гама от модели и размери на парни бани, хидромасажни кабини и вани.

Викард България осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Сервизното обслужване се осъществява от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на ремонта и монтажа на санитарно оборудване и се осъществява в няколко основни направления:

 

Транспорт - за улеснение на клиентите на фирмата, Викард предлага транспорт в рамките на София и страната.


Монтаж на предлаганите изделия - сглобяването и монтажа на изделията предлагани от фирмата се извършва от квалифицирани специалисти преминали обучение и притежаващи заверени сертификати за успешно завършен курс на обучение във фабрики на производители в Италия и Унгария.

 

Гаранционно обслужване - всички мебели за баня, вани и паравани с марката VICARD bathroom design се предлагат с гаранционен срок. Гаранционното обслужване се осъществява независимо от това дали монтажът на изделието е извършен от фирмените специалисти.

 

Следгаранционният сервиз е едно от конкурентните предимства на фирмата, като за всички предлагани артикули се осигурява обезпеченост с резервни части за поддръжка, дори и след изтичане на гаранционния срок.

 

Информационно обслужване във връзка с монтажа и функционирането на изделието - ако клиентът желае да сглоби и монтира сам закупено изделие, екипът на фирмата ще помогне с консултация и насоки за безпроблемен монтаж и експлоатация на продукта.