Бизнес Справка
Викард България ЕООД

Викард България ЕООД

Фирма: Викард България ЕООД
Адрес: София, кв. Враждебна, местност Япаджа, стопански двор
Телефон: 029454593, 029450612
GSM: 0899917159
Интернет сайт: http://vicard.bg
акрилни вани с антибактериално покритие, богата гама от душ кабини, богата гама от модели и размери на вани, богата гама от модели и размери на парни бани, богата гама от модели паравани, богата гама от модели хидромасажни кабини, богата гама от размери на хидромасажни кабини, викард, викард българия еоод, викард софия, лидер в производството на обзавеждане за баня, лидер в търговията с обзавеждане за баня, мебели за баня от водоустойчиви материали, препоръчан производител на акрилни вани, препоръчан производител на мебели за баня, препоръчана фирма за мебели за баня, производител на висококачествени мебели за баня, производство на висококачествени мебели за баня, промоции на висококачествени аксесоари за баня, промоции на висококачествени мебели за баня, фирма за производство на акрилни вани, фирма за производство на качествени мебели за баня, фирма за производство на мебели за баня софия

Викард България ЕООД

Викард България ЕООД Викард България ЕООД е утвърден и наложил се лидер в производството и търговията с обзавеждане за баня.


Повече от 22 години, проектира и изработва артикули, съобразени със съвременните изисквания на клиентите за модерна, удобна и функционална баня.


Произвежда мебели за баня от висококачествени водоустойчиви материали с гаранция от 3 до 5 години, както и Акрилни вани с анти-бактериално покритие. Фирмата извършва монтаж на всякакви видове тангенторни системи.


За удобство на клиентите са наличните магазини в София и Варна, където екип от компетентни специалисти са на разположение за професионален съвет и помощ за правилния избор на най-доброто за перфектната баня. Може да бъде изработен цялостен проект за всяка баня и всеки вкус.


Викард България непрекъснато разширява продуктовата гамата от изделия, услуги и дистрибуторската си мрежа. Разчита на дългосрочни партньорства, които гарантират успех и за двете страни.

 

Фирмата разполага на склад с богата гама от модели и размери на парни бани, хидромасажни кабини и вани.

Викард България осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Сервизното обслужване се осъществява от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на ремонта и монтажа на санитарно оборудване и се осъществява в няколко основни направления:

 

Транспорт - за улеснение на клиентите на фирмата, Викард предлага транспорт в рамките на София и страната.


Монтаж на предлаганите изделия - сглобяването и монтажа на изделията предлагани от фирмата се извършва от квалифицирани специалисти преминали обучение и притежаващи заверени сертификати за успешно завършен курс на обучение във фабрики на производители в Италия и Унгария.

 

Гаранционно обслужване - всички мебели за баня, вани и паравани с марката VICARD bathroom design се предлагат с гаранционен срок. Гаранционното обслужване се осъществява независимо от това дали монтажът на изделието е извършен от фирмените специалисти.

 

Следгаранционният сервиз е едно от конкурентните предимства на фирмата, като за всички предлагани артикули се осигурява обезпеченост с резервни части за поддръжка, дори и след изтичане на гаранционния срок.

 

Информационно обслужване във връзка с монтажа и функционирането на изделието - ако клиентът желае да сглоби и монтира сам закупено изделие, екипът на фирмата ще помогне с консултация и насоки за безпроблемен монтаж и експлоатация на продукта.