Бизнес Справка
ВИЛТОН 2

ВИЛТОН 2

Фирма: ВИЛТОН 2
Адрес: Ямбол, ул. Ормана 4А.
Телефон: 046664166
GSM: 0888770664
Интернет сайт: http://www.vilton.com

ВИЛТОН 2

Фирма Вилтон-2 ООД е основана през 1999 г., като е преминала през два етапа на първоначална регистрация, датиращи създаването и от 1991 г. Ръководи се от  Петър и Павел Додови.

 

Основната дейност на фирмата  е търговия на едро и дребно на вътрешния пазар със стоки за потребление, включващи следните групи продукти: кафе, захарни и шоколадови изделия,  чай, капочино, тестени продукти,  хартиени, ел. консумативи, домашни потреби, алкохолни и безалкохолни напитки, санитарни и домакински консумативи, тютюневи изделия, перилни и почистващи препарати, видео и аудио касети.

 

Силно присъствие в търговската мрежа имат  козметичните  и парфюмерийни продукти,  летни аксесоари и бельо. Асортиментът надхвърля 20 000 артикула. За разносната търговия фирмата разполага със собствени транспортни средства: камиони и микробуси . Стоката се съхранява в централно депо - складова база Вилтон, намираща се на адрес: гр. Ямбол.

 

Базата е  разположена върху 4 000 м2 площ, със закрита складова площ над 1 500 м2 и покрито приемно депо. Стоките се разтоварват на палети с мотокари и се съхраняват на палетни стелажи. Дистрибуторите извършват доставка по заявки и на ексван, като покриват градовете:  Ямбол, Елхово, Тополовград, Стралджа Сливен,  Карнобат, Средец, както и прилежащите им населени места.

 

Разносът е профилиран по специални пакети на доставка: заведения и магазини . Предстои модернизация на складовата база на продажбите с електронна система (терминали).