Бизнес Справка
ВИСОТА АНЖЕЛА ЛАЗОВА

ВИСОТА АНЖЕЛА ЛАЗОВА

Фирма: ВИСОТА АНЖЕЛА ЛАЗОВА
Адрес: Благоевград, бул. Тодор Александров 28
Телефон: 028624590, 073831697
GSM: 0887661751
Интернет сайт: http://www.visota.com

ВИСОТА АНЖЕЛА ЛАЗОВА

Фирма ВИСОТА е основана през 1990г. Основната предмет на дейност на фирмата е  производство на мебели за баня от МДФ и PVC (ПВЦ) и вътрешно обзавеждане по индивидуални проекти- кухни, дневни, детски стаи. Фирмата разполага със собствена производствена база, разположена на 11000 кв.м.

 

Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестния производител на дървообработващи машини HOLZ HER и MARTIN – Германия, и STEMAS и VIET - Италия.

 

Всички използвани в производството материали притежават сертификати за международна стандартизация, екологично чисти са и са от водещи в този бранш фирми.  Дългогодишният опит и създадената организация ни дават възможност да предложим един изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството.

Дизайнерите и проектантите на фирмата осигуряват богат избор от идеи и съвременни решения, гарантиращи удовлетвореност на нашите клиенти.

 

Естетиката и функционалността са нещата, с които е известна марката “Висота”. 

 

Тези от вас, които се стремят към баланс между модерна визия, удобство и функционалност, ще намерят идеалното си решение при нас.

 

Вярваме, че нашите основни принципи: отличен дизайн, високо качество на най-добра цена и вслушването във вашите желания, могат да внесат атмосфера и настроение във всеки дом.