Бизнес Справка
Витоша лифт 99

Витоша лифт 99

Фирма: Витоша лифт 99
Адрес: София, ж.к. Лагера, бл. 36, Партер
Телефон: 029520800
GSM: 0898652929
Интернет сайт: http://asansiori-vitoshalift99.com

ВИТОША ЛИФТ 99

Витоша Лифт 99 е фирма със седалище град София.

 

Фирмата е създадена след близо десетгодишен стаж и професионално усъвършенстване, целяща да подобри качеството на работа и професионалния имидж сред своите клиентите.

 

Извършва абонаментна поддръжка, ремонт и преустройство на асансьорни уредби, подемници и ескалатори. Денонощна аварийна служба.


Витоша Лифт 99 разполага с екип от квалифицирани механици, които реагират своевременно на възникали повреди, осигурявайки подръжка на асансьорни уредби в офиси, търговски обекти, фирми, организации и жилищни сгради.


Фирмата работи коректно и професионално, предлага усуги с високо качествено.


Витоша Лифт 99 поддържа асансьори от всички български производители, извършва доставка и ремонт на резервни части. Фирмата работи с ALEX ЕА ЕООД - оторизиран представител за България на асансьори KONE.


Витоша Лифт 99 предлага следните услуги :


Обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорни уредби.


Ремонт на асансьорни уредби /с абонаментен договор и без абонаментен договор/ с гаранционен срок от дванадесет до осемнадесет месеца.


Преустройство на стари асансьори и подемници - подменя повдигателни механизми, табла за управление, кабини, шахтни врати и други.


Доставка и монтаж на нови асансьорни уредби от български производители.


Денонощна аварийна служба.


Витоша Лифт 99 се стреми да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти, предлагайки им продукти и услуги с най - високо качество.

 

Фирмата се ръководи от максимата - че всяка сграда е индивидуална, всеки бизнес различен и всеки подход личен - затова е готова да проектира специално за Вас създаден асансьор, отговарящ изцяло на Вашите виждания, желания и потребности.