Бизнес Справка
ВСТ СПОРТ

ВСТ СПОРТ

Фирма: ВСТ СПОРТ
Адрес: София, ул. Калиманци №55
Телефон: 028700293
GSM: 0888870253
Интернет сайт: http://www.vstsport.com

ВСТ СПОРТ

ВСТ СПОРТ ООД е дружество, създадено през 2004 година. Специализирано е в производство и продажба на спортни чанти и сакове от промазан текстил на PVC основа, в богата цветова гама.
 
През последните години предприятието е засилило участието си на българския пазар с продажба на спортни чанти и сакове, пътни и бизнес чанти, раници и рекламни аксесоари по поръчка.
Разполагаме със собствена производствена база, която се намира в град София.
 

Освен добро техническо оборудване фирмата има и висококвалифицирани специалисти – моделиери, кроячи, шивачки и добър имидж.
 

Високото качество на предлаганите продукти е оценено на множеството производствени изложения и днес чантите и саковете се предлагат в над 100 търговски обекта в цялата страна.
 
Фирмата изработва всякакви нестандартни спортни чанти и сакове или рекламни материали по поръчка, или мостра на клиента. Предоставя им и възможност да изберат начина на изработка на своето лого върху чантите си – като им предоставя възможност за бродиране или сито печат по поръчка.
 
Благодарение на това, че фирмата е производител, а не вносител на своите изделия, тя може да осигури и ремонтно и сервизно обслужване на своите чанти и сакове.
 

ВСТ СПОРТ е едно от малкото предприятия в България, произвеждащо чанти и сакове с високо качество на изработка на достъпни цени. Фирмата работи единствено с качествени български и вносни материали.
 

 

Добрите пазарни позиции, които имаме, се дължат на високото качество на произвежданите изделия, модерния дизайн, натрупания опит в проектирането и производството на изделията.
 
Мисията, на която се е посветила организацията е високо качество, в срок и производителност, които да удовлетворят изискванията на клиента, непрекъснат растеж, подобрение и усъвършенстване в производството на чанти и сакове.
 
Търговски вериги от Германия, Франция и Полша предлагат нашите продукти, които се приемат много добре от клиентите.
 

Чанти:
  • Бизнес;
  • Ежедневни;
  • Рекламни;
  • Спортни;
  • Туристически;
  • Специализирани;
  • Спортни брандирани.