Бизнес Справка
ГВ Дизайн ЕООД

ГВ Дизайн ЕООД

Фирма: ГВ Дизайн ЕООД
Адрес: София, Околовръстен път, ул. Бойчо Бойчев 93 А - м/у разклона за Овча Купел 2 и Суходол
Телефон: 029579020
GSM: 0897851939
Факс: 029579021
Интернет сайт: http://gvdesign-bg.com
висококачествено професионално облекло, гв дизайн, гв дизайн еоод, готварски и работни туники от производител, качествени работни облекла на добри цени, лидер в производство на работно облекло, наложил се производител на работни облекла, практични готварски туники от производител, практични и удобни работни шуби от производител, практични работни гащеризони от производител, практични работни облекла на добри цени, практични работни облекла от производител, практични работни престилки от производител, практични работни туники от производител, практични работни якета от производител, препоръчан производител на работни облекла, производител на работни облекла, работни облекла на достъпни цени, работни облекла от производител, работни престилки от производител, удобни работни престилки от производител, утвърден лидер в производство на работно облекло, утвърден производител на работни облекла, фирма производител на работни облекла, функционални и удобни работни облекла

ГВ Дизайн

ГВ Дизайн - производител на работно облекло

 

ГВ Дизайн е доказано име, едно от водещите на пазара в областта на модната индустрия, утвърден производител на стилно и функционално работно облекло.

 

Съчетанието между съвременни модни тенденции, качествени материали и достъпни цени, налагат фирмата като един от лидерите в производството на работни и професионални облекла.

 

Развивайки и модернизирайки дейността си, ГВ Дизайн официално защити своя бранд, които е широко разпознаваем и се ползва с доверие от страна на потребителите.

 

ГВ Дизайн - производител на работно облеклоЕкипът съставен от утвърдени професионалисти се стреми да възвърне доверието на потребителите в доброто качество на българското производство, създавайки комфортни и практични модели, с различно предназначение в разнообрани цветови варианти.

 

Вследствие на дългогодишната си практика и натрупан опит, фокусирайки своето производство върху комфорт и практичност, ГВ Дизайн успя да се превърне в най-големия производител на работни облекла в страната.

 

Успехът на компанията се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента, предоставяйки възможност за създаване на собствени цветови комбинации.

 

Стабилно стъпила на пазара, ГВ Дизайн развива успешен бизнес поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на дейността си. Разполага с две фабрики на територията на страната.