Бизнес Справка
ДЕКА ТРЕЙД

ДЕКА ТРЕЙД

Фирма: ДЕКА ТРЕЙД
Адрес: Пловдив, бул. Васил Априлов 170
Телефон: 032905380, 032906050
Интернет сайт: http://www.decatrade.bg

ДЕКА ТРЕЙД

Фирма ДЕКА ТРЕЙД ООД е създадена през 1992 година с основен предмет на дейност директен внос и търговия с компоненти за отоплителни и водопроводни инсталации, вентилационни системи и оборудване за баня.

Благодарение на изключителната ценова политика, коректното обслужване и богатата гама от над 3 хиляди вида продукта, фирмата спечели стабилни позиции на българският пазар. С многогодишния си опит ДЕКА ТРЕЙД ООД се утвърди като една от водещите в бранша. Артикулите, предлагани от Дека Трейд ООД са произведени посредством модерни технологии от специализирани фирми и са с гарантирано качество, което отговаря на приетите от Европейската общност стандарти. Директният внос, извършван от фирмата, е допълнителна гаранция за техния произход, а непрекъснатата складова наличност на артикулите спомага за ефективна и бърза доставка.

За изминалите години Дека Трейд ООД създаде дистрибуторска мрежа в цялата страна и благодарение на добрата мобилност, доставките се извършват регулярно до всеки клиент и във всяка точка на България.

Екип от енергични, млади и квалифицирани служители е винаги на разположение за доброто и своевременно обслужване на клиентите ни.

Новооткритата модерна база на фирмата, разположена на стратегическа позиция в една от най - активните индустриални зони на град Пловдив, допълнително спомага за лесната комуникация с всички наши клиенти.

Ръководена от гъвкавомислещи и динамични личности, днес Дека Трейд ООД продължава да обогатява гамата от предлагани продукти и разширява своята дейност с цел утвърждаване на лидерските си позиции и дългосрочното бизнес сътрудничество с всички настоящи и бъдещи партньори.
Наши партньори са:

  • MufleSystem s.r.l. - Italy 
http://www.mufle.com
  • BMETERS s.r.l. - Italy
http://www.bmeters.it
  • JAROSLAV CANKAR A SYN ATMOS - Czech Republic 
http://www.atmos.cz