Бизнес Справка
ДЕЛТАНЕТ

ДЕЛТАНЕТ

Фирма: ДЕЛТАНЕТ
Адрес: Пловдив, ул. Осми Март 1
GSM: 0888229030
Интернет сайт: http://www.deltanetbg.com

ДЕЛТАНЕТ

ДЕЛТАНЕТ ООД е дружество, което предлага широк обхват от професионални услуги за територията на град Пловдив и областта в програмното и хардуерното осигуряване, изграждане на жични и безжични локални мрежи, видео наблюдение, внедряване и настройка на телефонни централи, както за домашни потребители, така и за фирми и предприятия със специфични изисквания.
Поддръжка и внедряване на софтуера на фирма Орак Инженеринг - водеща фирма в областта на търговския софтуер.
Информационните технологии са най-развиващия се сектор в световната икономика. Тяхното приложение е толкова разпространено, че голям процент от бизнеса, дори и домашните потребители са силно зависими от тях. С постоянното навлизането и налагане на нови високотехнологични приложения, компютърните системи все по-често стават трудно управляеми и разбираеми. Този факт все по-силно започва да се отразява и на бизнеса, а създаването на IT отдел струва скъпо за едно малко предприятие, особено в условията на световна икономическа криза.
Нашата цел е да предоставим възможност на малките фирми и домашните потребители, да получат професионална поддръжка от екип компютърни специалисти с минимално време на реакция за отстраняване на възникналите проблеми - на място при клиента или дистанционно - през интернет, когато това е възможно.
Незабавно и ненатрапчиво ще откликнем и ще разрешим своевременно всеки един проблем, като минимизираме прекъсванията в работата на клиента причинени от неизбежните проблеми при експлоатацията на компютърната техника.
Обхватът от компютърни услуги, които предлагаме, покриват в достатъчна степен необходимостта на предприятията и най-вече на мениджърите да отдъхнат от проблемите, съпътстващи всяко едно информационно осигуряване на работното място. За целта предлагаме гъвкави абонаментни планове, отговарящи на индивидуалните изисквания на всеки един клиент.
Предлагани услуги:
  • Софтуер;
  • Хардуер;
  • Мрежи;
  • Поддръжка на място;
  • Дистанционна поддръжка.