Бизнес Справка
Делта - Мет ЕООД

Делта - Мет ЕООД

Фирма: Делта - Мет ЕООД
Адрес: Бургас, Склад 2 - СПЗ - местност Мадика
GSM: 0876907999
Интернет сайт: http://www.deltamet.eu

Информация

Делта - Мет ЕООД  търговияс широк спектър от черни металиДелта - Мет ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специализирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

От създаването си до днес се разраства и развива, разширява своята дейност включваща търговия с метали, винкели, тръби, различни профили, електрозаварена армировъчна мрежа, телове и други продукти намират приложение в различни сфери на строителството и промишлеността.


Фирмата има изградени добри взаимоотношения със своите доставчиците, което гарантира доставката на качествени метални изделия и постоянни наличности.


Делта - Мет ЕООД търгува на едро и дребно с широк спектър от черни метали: ламарини, профили, конструкционни стомани, тръби, арматурни железа и други.

 

Предлага черни метали - СВ, ГВ, LT ламарина до 6 мм., поцинкована ламарина, кух профил, винкел, шина, черни тръби, Т и П профили, цветни метали, алуминий, месинг, бронз и неръждавейка. Декоративни елементи.

 

Делта - Мет ЕООД вече предлага продажба и разкрой на термопанели.

 

Поддържа дългогодишни партньорски отношения с най-големите български производители и вносители, с което гарантира качество и гъвкавост в цените на предлаганите стоки.

 

Непрекъснато обновява и разширява продуктовата гама, осъществявайки непрекъснато пряк контрол върху качеството, запазвайки съотношението цена - качество в полза на Клиента.


Притежава сертификати и удостоверения гарантиращи качество на предлаганите продукти.


Делта - Мет ЕООД се стреми да осигурява цялостно обслужване на своите клиенти, фокусирайки дейността си върху задоволяването на техните нужди.


Вследствие на дългогодишната си практика и натрупан опит успя да се превърне в лидер на пазара, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Дружеството се представлява от е г-жа Павлина Костова в качеството на Управител.

 

 

Складове

 

Благодарение на прецизната си работа Делта - Мет ЕООД се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти.


Развивайки се през годините, компанията разширява дейността си и към момента разполага с 2 склада в:


град Бургас, ул. Одрин 3
тел.: 0879094999


гр. Бургас, СПЗ, местност Мадика
тел.: 0876907999