Бизнес Справка
ДЕМЕА СЛИВЕН ООД

ДЕМЕА СЛИВЕН ООД

Фирма: ДЕМЕА СЛИВЕН ООД
Адрес: Сливен, ул.Охридско езеро 3
Телефон: 0044667682, 044667209
GSM: 0887821421
Интернет сайт: http://www.demea.bg

ДЕМЕА СЛИВЕН ООД

Фирма ДЕМЕА СЛИВЕН ООД е създадена през 1972 г с предмет на дейност производство на хляб, хлебни изделия и закуски. Нашия колектив е сплотен и с много опит и рутина в производството на хлебни изделия. Това е гаранция за висок професионализъм, отговорност и резултати по отношение на целия производствен процес и крайния продукт, който предлагаме. Нашият производствен цех отговаря на всички съвременни изисквания за качество и контрол.

Целта на фирмата е предоставяне на възможно най-добрите продукти - с превъзходен вкус и хранителни качества. Днес, почти 40 години по-късно, ние можем да се гордеем с изградената мрежа от пет хлебозавода - в Сливен, Ямбол, Варна, Кюстендил и Левски, които посредством добре организираната си дистрибуторска мрежа и лоялни партньори, осигуряват възможността на широк кръг потребители да се насладят и консумират всекидневно нашите продукти. Предлагаме следните продуктови категории:
  • стандартни хлебни изделия;
  • Специални хлябове, в това число:
  • Ръчен хляб;
  • Тостерен хляб;
  • Здравословен хляб;
  • Сладкарски изделия;
  • Закуски;
  • Боза;
  • Юфка;
  • Галета.
Търговските ни марки "ТУИДА", "ДЕМЕА", "СИЛЯНА" и "НАСИТА", са добре познати на българският пазар и изключително добре приемани от консуматорите.
Продуктите на "ДЕМЕА” винаги са били символ на качество, удовлетвореност, достъпност и иновативност.Качеството е гарантирано от модерното  производствено оборудване на световни лидери в бранша, както и посредством внедрената и строго контролираната НАССР система, която съблюдава за ползването на добрите производствени практики в хлебопроизводството.Удовлетвореността на потребителите постигаме с много добро познаване и дефиниране на нуждите и желанията им, като предлагаме изделия, които им носят здравословен и пълноценен начин на живот. Осигуряваме достъпност чрез добре организираната си дистрибуционна система, добри партньори и конкурентни цени. Фирмата следи новите тенденции в световният опит, които имат приложение у нас. В условия на динамична и силно конкурентна бизнес среда, "ДЕМЕА” има амбицията и потенциала да изгражда и утвърждава силата на своите марки, посредством добре премерена и последователна експанзия, силни маркетингови и рекламни кампании, и не на последно място задаване на определен висок стандарт на очаквания и изисквания от потребителите. Променете своето ежедневие, възползвайте се от качеството с марка “ДЕМЕА” – ние ще доставим необходимото.