Бизнес Справка
Денев инженеринг

Денев инженеринг

Фирма: Денев инженеринг
Адрес: Варна, к.к. Чайка
Телефон: 052607848, 052607849
Интернет сайт: http://www.denev.bg

Денев инженеринг

Денев инженеринг е специализиранa независима варненска фирма. Основава се на дългогодишен опит в развитието на специалисти по Противопожарна охрана, Пожароизвестяване и аварийна безопасност. Денев инженеринг е основана през 1993 г. и водена от политиката си за предлагане и реализация на проекти, използващи най-новите достижения на противопожарната мисъл, Денев инженеринг - Варна става една от най-високоуважаваните и успешни фирми за страната в областта на системите за сигурност.
Фирмата разполага с изпълнителски и инженерен персонал с най-съвременно ниво на подготовка и проектантски опит в областта на системите за сигурност. Системата за качество надхвърля най-високите качествени стандарти за надеждност.
Денев инженеринг, като официален дистрибутор за България на най-големия независим производител на пожароизвестителна техника във Великобритания Protec Fire Detection Plc., извършва проектиране, монтаж, доставка, наладка, пуск и абонаментно поддържане на най-съвременно професионално ниво на цялата гама пожароизвестителни и пожарогасителни системи за  производства, обществени сгради и обекти на икономиката.
Нашата репутация се гради на солидни и надеждни системи, отговарящи на нуждите на многообразието от приложения. Ние можем да предложим на нашите клиенти пълен пакет от услуги: от планиране и проектиране, инсталиране с възможност за избор и мениджмънт на проекта, до пуск и експлоатация на нашите качествени продукти и приложения.
Възможностите на Денев инженеринг се простират във всички направления на пожароизвестяване, оповестяване, пожарогасене, охранителни и видео системи. Този уникален опит и широката гама от знания за продуктите дава възможност на фирмата да предложи цялостни високоефективни решения за нови проекти, поддръжка, възстановяване и обслужване на сгради.
Проектиране

Нашият проектантски екип предлага практични и високо-ефективни решения, които отговарят на специфични изисквания и разполага с ресурсите за изготвяне и планиране на концепции и подробни чертежи и за най-сложните интегрирани системи.Системите се проектират така, че да са ефективни, като обединяват в себе си оборудване със съответните качества, което намалява пределните разходи за самата система. В същото време гарантира тяхното отлично представяне.Нашият проектантски отдел ни позволява да поддържаме И контролираме стандартите, необходими за осигуряване на постоянно ниво на качеството на разработките.
В случай, че Ви е нужна комплексна интегрирана система, влючваща противопожарна, видео или охранителна система, оповестителна, пожарогасителна, аварийно осветление и други асоциирани системи, или ако се нуждаете от опростена пожароизвестителна система - ние можем да разработим пълен пакет, който да отговаря на Вашите изисквания.