Бизнес Справка
ДЖУЛИЯ МД

ДЖУЛИЯ МД

Фирма: ДЖУЛИЯ МД
Адрес: Ямбол, ул. Димитър Благоев 3, вх. В, ет. 4, ап. 7
Телефон: 046664669
GSM: 0889244364
Интернет сайт: http://www.julia-yambol.eu/

ДЖУЛИЯ МД

Фирма ДЖУЛИЯ МД е център за естетична медицина и козметика основана през 1997 г. В него работи професионален екип от висококвалифицирани специалисти с международен опит и доказани качества.

 

При нас ще получите най-компетентната консултация от специалист с висше медицинско образование в областта на медицинската козметика и естетичната медицина.

 

Екипът който работи за Вас ще Ви предложи услуги в областите на: eстетичната медицина козметика на лице и тяло, педикюр, маникюр и ноктопластика, фризьорство, грим, пиърсинг, масаж.

Център за естетична медицина, козметика и фризьорство "Джулия " полага грижи за Вас и след извършените терапии и процедури:

  • Запазва разнообразието от различни серии продукти на водещи европейски производители;
  • Препоръчва козметика за лице, тяло и коса за домашна употреба, която може да бъде закупена от центъра;
  • Дава възможност да получите безплатни консултации и диагностики в областта на дерматокозметиката, фризьорството и приложените процедури.


 Непрекъснатият стремеж за усъвършенстване и повишаване на квалификацията, характерна черта на целия екип, рефлектира в редица номинации и награди.

 

Център “Джулия” гарантира индивидуален подход към всеки клиент, безплатни консултации и прецизна диагностика, висок професионализъм, коректност и лоялност.

Достъпните цени ви привличат, а качествените услуги ви задържат!


Доверете се на перфектно обучения персонал в център за красота и здраве ДЖУЛИЯ МД!