Бизнес Справка
ДЖУ МАРКЕТ ВАСИЛ НЕСТОРОВ

ДЖУ МАРКЕТ ВАСИЛ НЕСТОРОВ

Фирма: ДЖУ МАРКЕТ ВАСИЛ НЕСТОРОВ
Адрес: Силистра,
Телефон: 0086821861/0887382672
Интернет сайт: http://www.dgumarket.com/

ДЖУ МАРКЕТ ВАСИЛ НЕСТОРОВ

Адрес: Силистра, ул. Сан Стефано 4 Тел: 086 82 18 61 / 0887 38 26 72 Email: vasil_nestorov@yahoo.com URL: ДЖУ МАРКЕТ ВАСИЛ НЕСТОРОВ
 
Фирма Джу-Маркет – В. Несторов ЕТ е създадена през 1991 г.с предмет на дейност външна и вътрешна търговия, проектиране на обекти в селското стопанство и продажба на продукция. През 2000г. фирмата стартира активна търговска дейност с фирми от Япония. Първоначално с внос на мотопеди и мотоциклети 2-ра употреба, а след това и с внос на трактори и друга СС техника 2-ра употреба. Тракторите, които предлагаме са от 11к.с до 35 к.с., 1-ва категория (експлоатирани до 1500 м.ч.)предназначени за малки и средни стопанства с основно приложение в овощарството, лозарството и зеленчукопроизводството.

Фирмата създава добър екип от специалисти, обслужващи както гаранционния, така и следгаранционния срок на експлоатация. Джу-Маркетп редлага отличен сервиз за техническо обслужване, налични резервни части в областта на консумативите, както и доставка на по-специални резервни части с предварителна поръчка. Изградили сме солидна материална база в гр.Силистра включваща складова част, сервиз и офис. За да бъдем в помощ на клиентите си фирмата им предлага различни схеми на финансиране при закупуване на селскостопанска техника. Навсякъде по света моторът на успешните икономики е малкия и средния бизнес. Ориентацията на нашата фирма е именно към този сектор, като чрез предлаганата техника подкрепим усилията на българските производители на селскостопанска продукция. Фирмата набира дистрибутори с амбицията да развива своята дейност и в други части на страната.