Бизнес Справка
ДИСПЛЕЙ АРТ

ДИСПЛЕЙ АРТ

Фирма: ДИСПЛЕЙ АРТ
Адрес: Сливен, бул. Панайот Хитов, бл. 22, вх. Д, ет. 4, ап. 11
Телефон: 044624979
GSM: 0885044421
Интернет сайт: http://www.displayart.eu

ДИСПЛЕЙ АРТ

Фирма ДИСПЛЕЙ АРТ се занимава с изработка и дизайн  на външна реклама, автомобилна реклама, светещи букви, затъмняване на стъкла, печатна реклама, сглобяеми конструкции за изложения,  автомобилна реклама, изделия от плексиглас и други.

  

 

Типове букви:

  • осветление - диоди;
  • фолио - 3М транслуцентно;
  • борд - алурапидна лента;
  • лице - plexiglas XT - 3mm;

  • гръб - komatex 10mm.

 

Автомобилно фолио за стъкла - правят интериора на втомобила  по-безопасен и по-прохладен.

 

Благодарение на специалните си съставни части фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин се запазва вътрешността на купето, предотвратяват се кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи, на които най-податливи са децата до шестмесечна възраст.

 

Автомобилните фолиа LLumar са проектирани  така , че да направят автомобила Ви с по-естетична външност, да го предпазят от слъчевия блясък и топлина, като в същото време с използването им можем да намалим риска от  кражби и наранявания.

 

Защитното фолио LLumar е невидим щит срещу неочакваното. Поставя се върху вътрешната страна на прозореца, то задържа натрошеното стъкло на място, като намалява риска пътниците да бъдат наранени от летящите парчета стъкло и предпазват ценностите от крадците.