Бизнес Справка
Ди Пулс България ЕООД

Ди Пулс България ЕООД

Фирма: Ди Пулс България ЕООД
Адрес: Бургас, ж.к. Лазур, ул. Тодор Каблешков 8
Телефон: 056917082, 056916413
GSM: 0879259916
Интернет сайт: http://poolscentre.bg

ДИ ПУЛС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

ДИ ПУЛС БЪЛГАРИЯ ЕООД е фирма със седалище град Бургас, ж.к. Лазур, ул. Тодор Каблешков 8.

 

Специализирана фирма занимаваща се с проектиране, изграждане и поддръжка на водни атракциони и СПА центрове.

 

Вдъхновени от магията на СПА, фирмата предава неповторима визуализация на Вашите идеи и стилно ги превръща в в реалност.

 

Овръщайки се към Ди Пулс България ЕООД клиентите, могат да бъдат абсолютно сигурни, че са попаднали на доказани специалисти в областта на проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на басейни и Спа центрове.

 

Работейки с лидери в производството и вноса на оборудване за басейни, СПА и Wellness, Ди Пулс България ЕООД гарантира за високото качество на използваните материали, които допринасят за перфектното изпълнение на всеки проект.

 

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти по проектиране, дизайн, строителство и ВиК, технически специалисти, химици и монтажници, отлични професионалисти с богат опит.

 

Те влагат професионализъм в проектирането и реализирането на всяка идея за басейн, сауна, вана или Спа, като използват своите отлични познания в дадената област.

 

Доверете се на Ди Пулс България ЕООД, които  ще превърнат всяка Ваша идея в реалност, водени от изискванията за функционалност и безопасност.