Бизнес Справка
ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА РАЙ 2011

ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА РАЙ 2011

Фирма: ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА РАЙ 2011
Адрес: София, кв. Бояна, ул. Кумата 23
GSM: 0878519797, 0884464655

ХОСПИС РАЙ 2011

Хоспис РАЙ 2011 е дом за възрастни и болни хора, осигуряващ непрекъснати медицински грижи, приятна компания и усещане за домашен уют. Намира се в град София.

 

РАЙ 2011 е дом за стари хора и болни, които се нуждаят от непрекъснати медицински грижи и наблюдение. Намира се в град София, квартал Бояна.

 

Хосписът предлага денонощни медицински грижи за хора, претърпели тежки операции или травми. РАЙ 2011 предлага настаняване на възрастни хора, грижа за тях, рехабилитационни процедури и постоянно медицинско наблюдение.

 

Квалифицираните служители, работещи в хосписа, осигуряват спокойствието на клиентите, стараейки се атмосферата в дома да е уютна и приветлива, като не им липсват внимание, обич и сигурност.

 

В дома за стари хора, близките ви ще преоткрият своите спомени, ще общуват със стари приятели и ще завържат запознанства с нови, в компания, с която да се забавляват и да поприказват.

 

Хоспи РАЙ 2011 предлага на своите посетители спокойствие и достойно изкарване на старините. Домът за възрастни разполага с луксозно обзаведени стаи, в които цари приятна и уютна атмосфера.

 

Хосписът осигурява денонощна медицинска грижа от квалифицирани специалисти.