Бизнес Справка
ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС САЛОНИ ЗА КРАСОТА

ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС САЛОНИ ЗА КРАСОТА

Фирма: ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС САЛОНИ ЗА КРАСОТА
Адрес: Варна, бул. Съборни 4
Телефон: 052616174, 029628765, 056842888
GSM: 0879616177, 0879628765, 0879942888
Интернет сайт: http://www.angelface-bg.com

ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС САЛОНИ ЗА КРАСОТА

ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС САЛОНИ ЗА КРАСОТА е основан през 1999 година в морската столица на България-град Варна.

 

Днес Angel Face има салони за красота в най-големите и развити градове на страната - Варна, София, Бургас, както и в Испания - Мадрид. Angel Face е козметичният салон, който се грижи за визията на много от известните личности в България.

 

Салоните от веригата работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: процедури за лице, естетична медицина, общовъзстановителни и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, SPA терапии, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика, фризьорство,сауна,професионален грим,пиърсинг.

 


Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най-силните свойства на човешката природа. Салонът за красота е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяването на външността, където само след час -два време човек получава ново самочувствие, усещане за красота и младост.

 

Много от услугите, които предлагаме, са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава. Салоните за красота са изпълнени изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали,съчетани стилово и цветово.

 

 

Традиция в Angel Face са празничните промоции, а абонаментните ни карти дават възможност за комплексна грижа на преференциални цени. В Angel Face може да подарите с повод и без повод процедура – една стилна изненада за мъже и жени.

През 2008 година Angel Face бе избрана за официален представител за България на Belnatur Испания-професионална козметика за лице и тяло. В началото на 2009 година Angel Face откри учебен център за бъдещи фризьори, козметици и маникюристи.

 

 

Месец февруари 2009 година Аngel Face предложи една нова услуга на свойте клиенти с невероятен успех-първият в страната мобилен салон за красота. Успешната формула на мобилният салон е любезно,качествено и бързо обслужване на клиентите в предпочитана от тях обстановка(дом или офис)

Амбицийте на Аngel Face продължават. През 2010г. салоните ще зарадват свойте клиенти със собствена търговска марка: професионални козметични продукти за лице и тяло - "Angel Face хармония и красота".

Ние сме като едно семейство!
Клиентите ни усещат това още с първото си посещение при нас.
Ние Ви приветстваме топло и усмихнато.
Караме Ви да се чувствате добре дошли в нашето семейство.
Всички наши служители са професионалисти с повече от 15 години стаж.
Изберете ни,защото така избирате традицията, професионализма и доброто отношение!


През годините утвърдихме мотото, което се превърна в запазена марка за Angel Face – При нас утре започва от днес! Вече 13 години традиция, 13 години новаторство, 13 години в името на Негово Величество Клиента!