Бизнес Справка
ЕКАТЕРИНА ДАФОВСКА

ЕКАТЕРИНА ДАФОВСКА

Фирма: ЕКАТЕРИНА ДАФОВСКА
Адрес: Пампорово, ул. Персенк 16
Телефон: 030959720, 030959700, 030959721
Интернет сайт: http://www.dafovskahotel.com

ЕКАТЕРИНА ДАФОВСКА


Хотел Дафовска се намира в центъра на перлата на Родопите - курорта Пампорово.  Ски пистите, чудесната панорама от стаите към връх Снежанка и Родопите правят престоя Ви в хотела една неповторима ваканция.
След удоволствието от карането на ски или сноуборд по пистите може да релаксирате във възстановителния център които разполага със сауна, парна баня, джакузи и масаж.

На разположение на гостите са 34 двойни стаи, от които 19 имат възможност и за допълнително легло, 10 апартамента с хол и спалня пригодени и за 4-членни семейства. Ресторантът на хотела има 55 места. Във фоайето и лоби бара ще усетите атмосферата и видите част от спортните успехи и награди на олимпийската и европейска шампионка по биатлон, мнoгoкратна медалистка от световни и европейски първенства - Екатерина Дафовска.

Марката Дафовска е позната от 15 години сред световния ски-елит със спечелените титли, медали, победи за световната купа и с десетки класирания измежду 1-те 8 най-престижни в света.
Безжичният интернет в целия хотел Ви дава възможност да поддържате връзка със света, дори по време на почивката си.
Курортът Пампорово е разположен в сърцето на Родопите. Тук зимата е дълга и мека, а лятото- прохладно и свежо. Намира се на 260 км от столицата София, на 85 км от Пловдив и на 15 км от Смолян. Разположен е на 1650 м надморска височина, в подножието на вр. Снежанка 1926 м.

Ски- пистите в Пампорово са с различна степен на трудност. Общата им дължина е 34 км Лифтовете и влековете са с капацитет 8 500 човека на час. Ски- училищата в Пампорово са едни от най-добрите в Европа. За напредналите има няколко стръмни писти, а за начинаещите – голям избор от туристически писти под вр.Снежанка. На 10км южно от курорта е разположен ски-център Чепеларе под вр. Мечи Чал.