Бизнес Справка
ЕЛМАТ

ЕЛМАТ

Фирма: ЕЛМАТ
Адрес: София, кв. Военна рампа ул. Проф. Иван Георгов №1А, ет.2
Телефон: 028329049
GSM: 0878305436
Интернет сайт: http://www.elmat-polmat.com

ЕЛМАТ

Фирма ЕЛМАТ е ексклузивен представител за  България на полско-испанската фирма KONTAKT-SIMON S.A., производител на широка гама електрически материали за бита, електрически ключове и бутони, димери, контакти, розетки, мини-алармени системи, голямо разнообразие от жични и безжични звънци.


Предлага следните услуги и продукти:

  • Търговия с електроматериали

- електроинсталационни (ключове, контакти, розетки)

- електроизолационни (текстолит, гетинакс)
- модулна апаратура (предпазители, табла, защити), регулатори на осветление, осветителни тела и крушки, звънчеви и домофонни инсталации.

  • Електроизграждане

Във фирмите ни работят професионалисти в областта на електропроектирането, което съчетано с коректната и изрядна работа на нашите партньори, води до отлични резултати.

  • Изграждане на интернет мрежи -  файлови, пощенски и VPN сървъри, структурно окабеляване, софтуерни услуги и компютърна поддръжка
  • Интернет видео видеонаблюдение
  • Изграждане и поддръжка на мрежи за видеонаблюдение в реално време
  • Консултански услуги


Фирмата има дългогодишен опит в работата с големи търговски вериги, в лицето на  Mr.Bricolage ,Аико  и Praktis , както и строителни фирми като Крит ЕООД, Артекс Инженеринг АД, Бокар ООД и много други.

Предлаганите от нас продукти се отличават с високо качество и конкурентни цени и отговарят изцяло на всички европейски изисквания и стандарти, като притежаваме необходимите документи, за да удостоверим това.


Фирмата разполага с млад и амбициозен екип, който работи изключително професионално. Ние чувстваме клиентите си по-скоро като приятели, отколкото като строго делови бизнес партньори и се стараем да удовлетворим на 100% техните изисквания.