Бизнес Справка
Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение СД

Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение СД

Фирма: Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение СД
Адрес: Чирпан, ул. Крайна 12
GSM: 0887743679, 0888803101, 0888682607
агроаптека село братя даскалови, арендатор на земеделска земя село медово, ерато сик, ерато сик иванов станчева и сдружение, земеделие и растениевъдство село медово, иванов станчева и сдружение, качествени сортове овощни дървета, качествени сортове череши сини сливи и праскови, качествени торове и семена братя даскалови, качествени торове и семена на достъпни цени, отглеждане на зърнени култури село медово, отглеждане на масладойна роза село медово, отглеждане на череши и сини сливи село медово, препарати за растителна защита, препарати за растителна защита братя даскалови, препарати за растителна защита на достъпни цени, производител на пшеница и слънчоглед село медово, трайни насаждения от масладойна роза село медово, търговия с препарати за растителна защита, търговия с торове и семена село братя даскалови

Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение

СД Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в областта на селското стопанство, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Учредена през 1990 година със седалище град Чирпан, ул. Крайна 12, с дейност фокусирана в областта на земеделието и растениевъдството.

 

Разполага със собствена база в село Медово, общ. Братя Даскалови и е единствен арендатор на земеделска земя в землището на селото.

 

Занимава се с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция. Отглежда зърнени култури - пшеница, слънчоглед и трайни насаждения от масладойна роза, овощни градини с праскови, череши и сини сливи. Използва селектирани и подбрани семена, торове и препарати, което гарантира високо качество на селскостопанската продукция.


Обработва 12 000 декара собствени и наети земеделски площи в землищата на село Медово и Долно ново село.


Благодарение на екологично чистия район и дългогодишен опит, произвежданата земеделска продукция се характеризират с изключително високи показатели.


Добрите добиви и високото качеството на предлаганите селскостопански продукти осигуряват бърз и стабилен растеж на фирмата.

 

Развивайки се през годините СД Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение разширява дейнсотта си и през 2008 год. открива Агроаптека в село Братя Даскалови, общ. Чирпан.

 

Притежава разрешение 0361/ 22.05.2008 година - за търговия с препарати за растителна защита, торове и семена.

 

Агроаптеката разполага с всички необходими продукти за различните видове култури.

 

Успехът на СД Ерато СИК - Иванов, Станчева и сдружение се корени в непрекъснатия стремеж към усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.