Бизнес Справка
ЕТ АГРОТРОН - М

ЕТ АГРОТРОН - М

Фирма: ЕТ АГРОТРОН - М
Адрес: Търговище,
Телефон: 060167138
Интернет сайт: http://agrotron.bg/

ЕТ АГРОТРОН - М 
ЕТ АГРОТРОН - М  е фирма, която се занимава с внос на трактори, комбайни и земеделски инвентар от Европа.
Доказала се е на пазара с доставката на качествена техника от марки като John Deere, Case, Claas, Massey Ferguson, Lemken, RABE, Krone и др.
Мoдерен търгoвски и сервизeн центъp в град Търговищe, кoйто затвърждава позициите на фирмата на пазара и удовлетворява високите изисквания на клиентите.

Поддържаме богата складова наличност с резервни части за предлаганите машини, както и богат асортимент на консумативи за селскостопанска техника – гуми, масла, филтри и т.н.
Разполагаме с висококвалифициран екип от професионални сервизни работници, които ще тестват вашата машина и ще дадат точна диагностика.

Сервизните работници на ЕТ АГРОТРОН - М са винаги в готовност да Ви помогнат при проблеми с Вашата селскостопанска техника - 365 дни в годината, 24 часа в денонощието.
Нашата цел е да намалим максимално времето за обслужване на нашите клиенти, независимо дали това включва поддръжка и обслужване на машините извън сезона или става въпрос за извършване на ремонт на място по време на кампанията, когато всяка минута е от значение.