Бизнес Справка
ЕТ Илва - Илиана Йорданова

ЕТ Илва - Илиана Йорданова

Фирма: ЕТ Илва - Илиана Йорданова
Адрес: Габрово, ул. Бойката 100
Телефон: 066805326
GSM: 0888401367

Информация

ЕТ Илва - Илиана Йорданова - международен транспорт на товариЕТ Илва - Илиана Йорданова е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции с дългогодишни традиции и утвърдени позиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари.


Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.


Извършва международни превози на стоки и товари на територията на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими. Предлага бързи и качествени транспортни услуги от и до всички страни от Европейския съюз.


Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция, дългогодишен стаж и опит, гарантиращи бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


В качеството си на транспортен агент извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти. Поддържа партньорски отношения с международни спедиторски компании, чийто имена са сред водещите в сферата на международния транспорт, спедиция и логистика.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова разполага с автопарк състоящ се от нови товарни автомобили, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз на стоки.


Разполага с различни видове ремаркета, които са подходящи за осъществяване на превози на бордови, открити, контейнерни, насипни и извънгабаритни товари и товари по ADR.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги, като стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки.


Утвърдила и наложила се през годините с усърдната и упорита работа, спечелила доверието на много фирми. Благодарение на своята точност и коректност към клиентите, дружеството е предпочитан партньор за работа.


Транспортната компанията се представлява от г-жа Илиана Минкова в качеството на Управител.